- Hansa Borg og Sarpsborg 08 hører sammen!

Sarpsborg 08 har forlenget avtalen og samarbeidet med Hansa Borg Bryggerier.

Annonse:

Dermed vedvarer det flotte og tradisjonsrike samarbeidet mellom bryggeriet og klubben.

- Vi har vært med fra oppstart. Det er de to viktigste merkevarene for byen: Bryggeriet og fotballklubben. Det er ekstra hyggelig at vi kan jobbe sammen for Sarpsborg og sammen skape en stolthetsfølelse, sier Frank Otterbeck.

- Sarpsborg er hjembyen Borg Bryggerier og Sarpsborg 08 er fotballaget her. Det er egentlig helt selvforklarende at vi skal jobbe sammen, sier han videre.

Vil vise fram bredden

Hansa Borg Bryggerier har et bredt spekter av produkter. Dette ønsker de i enda større grad å fremme gjennom den nye avtalen.

- Borg står ekstremt sterkt i Sarpsborg. Vi skal jobbe enda tettere sammen for å aktivere merkevaren, vise bredden i sortimentet og gjøre sarpingen stolt. Vi ønsker å jobbe enda tettere med klubben, nettverket og de gode samarbeidspartnerne og har aktiviteter på gang med klubben vi gleder oss til å vise fram.

Lars Nordahl jobber ved bryggeriet lokalt. Som Otterbeck, mener han det er selvforklarende at bryggeriet skal støtte opp om toppfotballsatsingen.

- De lokale ringvirkningene ved å ha et eliteserielag og samarbeid med dem er stort for oss. Det blir et engasjement som igjen skaper volum for oss. Vi er veldig fornøyd og stolte over å ha samarbeid med en klubb som Sarpsborg 08. Det lokale bryggeriet står sterkt, sier Nordahl.

Deler ut talentpris hvert år

Hvert år deler Hansa Borg Bryggerier ut prisen for årets unge spiller på gutte- og jentesiden i klubben.

- Det gleder oss at vi har skapt en tradisjon for å ta fram den unge spilleren som har prestert best gjennom året. Det har blitt en fin happening hvor vi kan være med å motivere til videre satsing for de det gjelder.

Den nye avtalen mellom Hansa Borg Bryggerier og Sarpsborg 08 er den største partene mellom.

- Hansa Borg Bryggerier er inne som gullpartner. Som klubb er vi også veldig stolt over å ha dem med. Det er en sterk merkevare som sarpingen er stolt av, sier Morten Riise.

 

Annonse fra Eliteserien: