Hummel er Sarpsborg 08s nye utstyrsleverandør

Sarpsborg 08 har inngått en femårsavtale med utstyrsleverandøren Hummel.

Annonse:

- Dette er noe vi ser veldig fram til. Avtalen er av en økonomisk karakter som gjør den til vår største gjennom årene. Samtidig ser vi fram til å kunne tilby supportere noe nytt, friskt og spennende. Et ansiktsløft, sier daglig leder Raymond Fjeld.

Offensivt samarbeid

Sarpsborg 08 har hatt Select gjennom et tiårig, godt samarbeid. Nå var tiden inne for nye impulser.

- Det handler rett og slett om at vi ønsker å ta et steg videre, få nye impulser og tenke nytt. Hummel er offensive og en samarbeidspartner vi kommer til å skape mye spennende sammen med. Hummel har vært offensive og kommer til å gi oss et realt ansiktsløft. De har et bredt spekter av produkter, sier Fjeld.

Anders Mårdalen i AssistCo AS, som er distributør av Hummel i Norge, ser fram til samarbeidet med Sarpsborg 08.

- Sarpsborg 08 har en ekstremt sterk oppslutning fra byen og engasjerer. Denne patriotismen og deres tilhørighet til by og klubb ser vi stort frem til å involvere oss i. Vi er meget begeistret over å knytte bånd med Sarpsborg 08 og gleder oss til opplevelser som bare fotballen kan skape, sier Mårdalen.

- Utover å være en ubetinget sportslig attraktiv klubb, har menneskene i Sarpsborg 08 vært fantastiske for vårt inntrykk. Vi har selv har følt oss veldig ønsket til klubben og gleder oss, sier han videre.

Ny drakt lanseres

Det første supporterne vil se, er en ny drakt som lanseres om ikke altfor mange uker.

- Det er en drakt vi har jobbet godt og lenge med. Det blir ny hjemmedrakt og bortedrakt. Den kommer til å skille seg litt fra tidligere drakter, men samtidig ha elementer i seg som er veldig Sarpsborg 08. Vi gleder oss til å vise den fram! sier Fjeld.

Hummel er en dansk, tradisjonsrik utstyrsleverandør og har eksistert helt siden 1923. Som et av verdens eldste merkevarer leverer Hummel i dag utstyr blant annet til det danske landslaget, Everton, Southampton og Brøndby.

Annonse fra Eliteserien: