J.I. Bygg går for gull

Vestby-bedriften J.I. Bygg går inn i sin åttende sesong som Sarpsborg 08-partner.

Annonse:

- Vi er ivrige sportsmennesker og er opptatt av å ha et godt miljø. Samarbeidet med Sarpsborg 08 handler om en identiteten og tilnærming vi liker å assosiere oss med og som passer oss veldig bra. Vi har vært en underdog, og det matchet sånn sett kanskje enda bedre da samarbeidet startet i 2015 med et lag som slo underfra. For oss er Sarpsborg 08 som et folkets lag å regne. Selv om vi er en Vestby-bedrift, har vi mange sportsinteresserte på bygget. Vi er omkring ti ivrige sarpinger, men ser at også flere og flere ansatte blir ivrige. Det er gøy, sier sarping Lasse Syversen.

Han er avdelingsleder prosjektutvikling i J.I. Bygg. Vestby-firmaet flyttet for to år siden inn i splitter nye lokaler i nær tilknytning til E6. At det skulle bli et samarbeid med Sarpsborg 08, var ikke veldig tilfeldig.

Lars Edvardsen (t.v.) og Lasse Syversen i J.I. Bygg
Lars Edvardsen (t.v.) og Lasse Syversen i J.I. Bygg

- Veldig mye handler nok relasjonene vi har til Sarpsborg 08. Det er en klubb uten høy sigarføring; kall det gjerne et arbeiderlag, litt som vi også ønsker å være. Mye av det vi ser i Sarpsborg 08, føler vi kan overføres til vår drift med teamfølelse og samhold. Når jeg kommer til Sarpsborg stadion føler man seg alltid godt tatt i mot og sett. Det føler jeg betyr mye. Henvender vi oss, er klubben til stede, sier daglig leder Lars Edvardsen.

Startet i 2015

J.I. Byggs samarbeid med Sarpsborg 08 strekker seg tilbake til 2015. Etter noen sesonger som sølvpartner, har engasjementet økt gradvis. Nå har bedriften signert en gullavtale for de kommende to sesongene.

- Oslo og Akershus har vært vårt primærområde, der Østfold har vært vekstområdet vårt. Når vi snakker om nedslagsområdet vårt, er det Viken som gjelder, men vi har veldig tro på at Østfold som område skal få seg et løft, sier Edvardsen.

- Hva føler du dere får gjennom samarbeidet med Sarpsborg 08?

- Vi har blitt mer gjennom samarbeidet. Det handler også om at vi har hatt en sunn vekst, men Sarpsborg 08 har helt klart vært en del av den merkevarebyggingen. Det er vanskelig å måle i rene kroner og øre, men alle som kommer fra Østfold har en connection rett til Sarpsborg. Det er en del av totalpakka vår og de siste fire-fem årene har vi vokst oss til å bli av de største entreprenørene i Viken. Reisen med Sarpsborg har vært en suksessfaktor - både for ansatte og merkevarebyggingen, sier Edvardsen.

- Det handler om å få underentreprenører og potensielle samarbeidspartnere eller ansatte til å fange opp logoen vår, utdyper han.

Sterk lagånd i Vestby

J.I. Bygg er opptatt av å bygge et team - et lag som står samlet og spiller hverandre gode.

- Vi har så mange ansatte som ønsker å bidra til fellesskapet vårt. Det er alltid noen som tar initiativ og det gjør det veldig enkelt for oss på den sosiale biten. Vi har prøvd mye de siste to årene, men det har ikke vært så enkelt. Forhåpentligvis blir det mye lettere i tiden framover. Det er en viktig del for oss, og det handler og sier mye om menneskene vi rekrutterer. Vi bygger et lag og ser vi- og ikke jeg-mennesker når vi ansetter. Vi liker å tro vi har en verdi i bunn. Den skal vi ta vare på, for hos J.I. Bygg skal det være trygt og godt. Vi skal prestere, men gjøres det feil, skal man vite at man har resten av gjengen i ryggen. Vi bygger hverandre opp her, sier Lasse Syversen.

Nå gleder Syversen og J.I. Bygg-gjengen seg til 2022-sesongen. En sesong som nå kommer til å gå av stabelen slik en fotballsesong skal - med publikum og gode rammer.

-  Vi har bitt litt negler på vegne av Sarpsborg 08 de siste par årene, men klubben har klart å unngå den duppen man har fryktet. Det er utrolig moro at man har bitt seg fast og blitt en solid aktør i Eliteserien. Vi ser fram til å tilby våre ansatte opplevelser og arrangementer på Sarpsborg stadion. For oss er det en kjempebonus i avtalen, sier han.

- Så skal det bli utrolig deilig med trøkk på Stadion igjen og få i gang fotballsnakket. Det ser vi veldig fram til. Det betyr mye for de som jobber hos oss.

Du kan lese mer om J.I. Bygg her!

Annonse fra Eliteserien: