Kamperhaug bidrar til samfunnsløft

Kamperhaug og Sarpsborg 08 er enige om en femårsavtale med et økt fokus på samfunn.

OPPTATT AV SAMFUNN: Kamperhaug, her representert ved Andreas Ludvigsen (f.v.), Ole Heieren Hansen, Kristian Stenrød og Lasse Fosby, ønsker å bidra til Sarpsborg 08s samfunnsløft.

- Vi i Kamperhaug er stolte av å samarbeide med en klubb som nå løfter seg ytterligere ved å gå i front for et felles løft for alle, også de svakest stilte i Sarpsborg-samfunnet. Vi er en by i fin utvikling og skal vi lykkes videre, må vi stå sammen og sørge for at alle på "laget" får være med og bidra på hver sine måter.

Avtale ut 2027-sesongen

Ordene tilhører Kamperhaug. Bedriften er fra tidligere inne som gullpartner i Sarpsborg 08. Avtalen er forlenget til 2027. I tillegg har Kamperhaug gått inn som partner i Sarpsborg 08 Samfunn, klubbens nye satsingsområde. Avtalen gjelder fra 2023 og ut 2027.

- Vi i Kamperhaug ønsker å bidra til et enda bedre Sarpsborg-samfunn. Sammen er vi sterke.

Gjennom Sarpsborg 08 Samfunn ønsker klubben å legge økt fokus på jobben som gjøres ute i lokalsamfunnet.

- Som klubb har vi et betydelig samfunnsansvar. Gjennom det siste året har vi hatt økt fokus på å sette et enda større fotavtrykk, enten det være seg å åpne dører og gi unge en mulighet i arbeidslivet, la alle få sjansen til å oppleve felleskapet med eliteseriefotball live på Stadion, klubb- og skolebesøk eller nysatsingen Gatelaget, sier Alexander Klaussen i Sarpsborg 08.

Bidrar til forutsigbarhet

Avtalen med Kamperhaug gir klubben forutsigbarhet i samfunnsarbeidet.

- Vi er veldig takknemlig for å ha Kamperhaug i ryggen. Både som gullpartner, men også som en betydelig samfunnspartner. Vi skal jobbe knallhardt for å bli enda bedre i samfunnsarbeidet vårt. Da er samarbeid på tvers av bransjer helt avgjørende. Støtten vi nå får av Kamperhaug vil være viktig for det videre samfunnsarbeidet, sier Klaussen.

Kamperhaug har i dag en rekke spennende boligprosjekter gående. De kan du lese mer om her.

Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 16.06.2023, oppdatert: 09.01.2024
Skrevet av: Sarpsborg 08