Karl Johan Hotel er ny partner i Sarpsborg 08

Oslohotellet har signert en sølvavtale.

- Det er utrolig gøy at et Oslo-hotell ønsker å være en del av Sarpsborg 08. Karl Johan Hotel ligger perfekt plassert sentralt i Oslo. Det gir oss fantastiske muligheter også inn mot partnerne våre, sier Arne Normann i Sarpsborg 08.

Klubben har også planer om å legge en partnersamling til nettopp Karl Johan Hotel i forbindelse med en landskamp i 2023.

- Det gleder vi oss veldig til. Det kommer til å bli en fin tur med muligheter for relasjon- og nettverksbygging. Vi vet Karl Johan Hotel er populært allerede blant sarpinger som reiser til Oslo og håper dette kan være med å øke oppmerksomheten rundt hotellet ytterligere, sier Normann.

Hotelldirektør Camilla Lund Andersen sier følgende om det kommende samarbeidet med klubben:

- Vi har veldig godt inntrykk av hvordan Sarpsborg 08 jobber med partnerne og nettverket sitt. Vi ønsker å vise hele Østfold at Karl Johan Hotel er hotellet som gjelder når de skal besøke Oslo. Vi tror den synligheten dette samarbeidet kan skape blir veldig bra for oss, sier hun.

Lund Andersen ser også stort fram mot partnersamlingen som nå planlegges med klubben.

- Det tror jeg blir kjempegøy. Vi gleder oss til å vise fram hotellet vårt og bygge nettverk i egne lokaler. Vi er opptatt av gjestene våre skal bruke byen når de bor her, så vi planlegger et spennende opplegg sammen med Sarpsborg 08, sier Lund Andersen.

D719CA38-FE60-41ED-A30A-F2362D45C15A.JPG
Annonse:

Annonse fra Eliteserien: