KIWI har skrevet under med Sarpsborg 08

KIWI er Sarpsborg 08s nye samarbeidspartner. Dagligvarekjeden har skrevet under en treårsavtale som gullpartner.

Annonse:

- Vi håper dette er starten på et langt og godt samarbeid. Vi er veldig stolte over å ha fått med en så stor, nasjonal samarbeidspartner som KIWI, sier Arne Normann i Sarpsborg 08.

Samarbeidet mellom KIWI og Sarpsborg 08 har blitt til gjennom at ASKO Øst, JOH-SALG AS og KIWI sammen har bidratt.  

- Nå har vi fått til en unik samarbeidsavtale der flere har bidratt. Sarpsborg 08 er en del av hverdagen for veldig mange i Østfold. Det er KIWI også. Derfor tror jeg dette passer som hånd i hanske. Vi skal få til mye morsomt sammen framover som vi håper KIWI-kunder og Sarpsborg 08-supportere skal få glede av, sier sponsoransvarlig i KIWI, Espen Eriksen.

Snakket sammen allerede i våres

Sarpsborg 08 og KIWI snakket sammen for første gang i våres. Det har blitt lagt ned et betydelig arbeid for å lande samarbeidsavtalen.

- Vi er veldig stolt over å ha landet denne. Vi har skrevet en treårsavtale som sikrer både KIWI og oss forutsigbarhet. Vi er takknemlig for at dette lot seg gjøre. Vi skal gjøre vårt beste for at dette skal bli veldig bra også framover, sier Normann.

KIWI vil blant annet markedsføres på LED-skjermene rundt Stadion, men vil også være synlig på baksiden av oppvarmingsdressene til samtlige Sarpsborg 08-lag.

At valget falt på Sarpsborg 08 som KIWIs neste samarbeidspartner, var ikke tilfeldig, skal vi tro Eriksen.

- Jeg synes Sarpsborg 08 står for mye som KIWI kan assosiere seg med. Inkludering, mangfold. I tillegg engasjerer fotball veldig mange og det ser vi også i nærmiljøet, sier Eriksen.

Gjør storsatsing på fotball

Som legger til at KIWI nå gjør en storsatsing på fotball.

- Vi er inne i NM for kvinner og menn, vi har kvinnelandslaget i fotball og Norway Cup. Fotball fenger så utrolig mange og er den største idretten i Norge. Fotballen og Sarpsborg 08 gir mange mennesker mulighet til å ta del i fellesskapet og spre glede. Det ønsker vi å være med på, sier han.

At avtalen er skrevet over 2022, 2023 og 2024 var viktig også for KIWI.

- Vi ønsker forutsigbarhet. Vi kommer til å gjøre ting i 2022 og skal gjøre tiltak over litt flere år også. Vi skal ha en god plan og skisse sammen. Vi begynner det i små, gjør det bra og utvikler dette over tid. Når vi første skulle gå inn, ville vi sørge for å gjøre noe som virkelig synes og får en påvirkning for både Sarpsborg 08 og KIWI. Nå kan vi knapt vente på 2022-sesongen, avslutter Eriksen.

Annonse fra Eliteserien: