LYN Elektro går for gull med Sarpsborg 08

LYN Elektro øker sin avtale med Sarpsborg 08 og går nå inn som Gullpartner.

Annonse:

Vidar Minge, Gunnar Stene og Stig Skodjevåg var i sitt sedvanlige gode humør da den nye avtalen med klubben ble underskrevet.

Vil markere jubileet sammen med Sarpsborg 08

- Dette er den tiende sesongen på rad for Sarpsborg 08 i Eliteserien, og det er den tiende sesongen vår som samarbeidspartner i klubben. Det ønsker vi å feire, og hva passer vel da bedre enn å øke avtalen, sier daglig leder i LYN Elektro, Vidar Minge.

- Vi er veldig fornøyd med vår synlighet i lokal sone, og vi er opptatt av å være synlige i lokalsamfunnet.  Det er en av flere grunner til at vi har valgt å gå inn på en ny og spennende avtale med Sarpsborg 08, fortsetter Stig Skodjevåg.

Fornøyd markedssjef

LYN Elektro er med den nye avtalen sikret fortsatt massiv synlighet på Sarpsborg stadion, og bedriften bærer nå med stolthet tittelen Gullpartner.

- Det er en gledens dag for Sarpsborg 08 når en lokal samarbeidspartner ønsker å gå inn på en så stor avtale over flere sesonger. LYN Elektro har vært en god samarbeidspartner over flere år, og de er en viktig bidragsyter i vårt partnerfelleskap. Derfor er det gledelig at de ønsker å være med i jubileumsåret, og de var jo også selv jubilanter i fjor, med sitt 10 års-jubileum, sier Sarpsborg 08s markedssjef Thomas Andersen.

Feirer som matchsponsor mot FFK

For å markere den nye avtalen skikkelig, går LYN Elektro også inn som Matchsponsor i lørdagens treningskamp mot FFK.

- Da vinner FFK, sier LYN Elektros Gunnar Stene.

- Ikke tale om. Sarpsborg er best. Det er jo divisjonsforskjell på lagene, sier Vidar Minge.

- Dere får ha Gunnar unnskyldt. Han har ikke greie på det, avslutter en leende Stig Skodjevåg.

 

Kampen mot FFK har avspark lørdag klokka 14.00. Billetter kjøper du her!

 

 

Annonse fra Eliteserien: