Malerfirma Drillestad med i nettverket

Ståle Drillestad har en familie med rik historie i sarpefotballen. Nå går han og firmaet Malerfirma Drillestad inn i Sarpsborg 08-nettverket.

Annonse:

- Jeg har mange i familien som har spilt i sarpefotballen. Bjørn Drillestad trente SFK opp i 1. divisjon, Oddvar Koffel fra Skiptvet spilte her, Svein Ruud, faren til Alexander Ruud Tveter, spilte også her, mens Øystein Drillestad også spilte i Sarpsborg. Det er familietilknytning helt fra slutten av 70-tallet, sier daglig leder Ståle Drillestad.

Ståle var selv aktiv i fotballen og er idrettsinteressert. Nå gleder han seg til et samarbeid med Sarpsborg 08.

- Jeg tenker å forsøke gjøre firmaet vårt mer synlig inn mot partnernettverket i Sarpsborg 08. I utgangspunktet er dette en støtte, men jeg tenker også å se flere fotballkamper i 2024, sier Drillestad.

Malerfirma Drillestad startet opp i 1991. I 2023 kom Ketil Koppang inn på eiersiden i det tradisjonsrike malerfirmaet. Nå er de med i Sarpsborg 08s nettverket for første gang.

- Sarpsborg 08 tror jeg kan gi litt tilbake, sier Drillestad. 

Pål Tønnesen i Sarpsborg 08 er naturligvis fornøyd med å ha fått Ståle Drillestad og gjengen med på laget.

- Malerfirma Drillestad er en solid, lokal aktør som vi er veldig glad for å ha med i nettverket vårt. Som klubb jobber vi alltid med å skape business mellom partnerne i nettverket, sier Tønnesen.

- Vi har flere flotte håndtverkere i nettverket vårt. Disse samarbeider godt med flere av våre øvrige partnere. Det er slik vi ønsker det og oppfordrer til. Vi ser fram til et godt samarbeid med Malerfirma Drillestad, avslutter Tønnesen.

Annonse fra Eliteserien: