Melk Eiendom øker avtalen med Sarpsborg 08

De startet i det små i 2012. Fra mindre avtaler har Melk Eiendom gradvis utviklet samarbeidet med Sarpsborg 08. Nå har de skrevet under en ny toårsavtale med klubben som bronsepartner.

- Vi er et selskap som driver med eiendomsutvikling. Vi har område på Bergheim og eierinteresser i Bergheim Syd AS. Vi vil være med å utvikle byen. Vi er stolte sarpinger. Vi er små, men engasjerte. Melk Eiendom er et familieeid selskap som er veldig fornøyd med å være med i nettverket til Sarpsborg 08, sier daglig leder Ole-Jonny Magnussen. 

- Vi jobber i det stille og ønsker å være en del av et nettverk. Vi føler vi får mye igjen av å være en del av nettverket til Sarpsborg 08, Sarpsborg Næringsforening og Sarpsborg Fotball Invest, utdyper han.

Holder til i J11-lokalene

Melk Eiendom, som holder til i J11-lokalene i Sarpsborg sentrum, har vært med i Sarpsborg 08 siden 2012. 

- Det er alltid gøy å komme til J11-bygget, snakke med Ole-Jonny og få ideer. Det er også veldig morsomt å jobbe med samarbeidspartnere som har vært med over tid og som har felles forståelse og mål som oss, sier Morten Riise i Sarpsborg 08.

Det er nemlig liten tvil om at Magussen og gjengen hans i Melk Eiendom er engasjerte, stolte sarpinger.

Brenner for Sarpsborg

- Hele merkevaren Sarpsborg med utviklingen av Sarpsborg 08 og byen, har blitt til det bedre. Positiv utvikling gir flere oppgaver og muligheter. Jeg er opptatt av laget, idretten i byen vår og fellesskapsfølelsen det kan gi, det være seg Sarpsborg 08, Sparta, gjengen i Trøsken eller Tveter håndball, sier Magnussen.

- Selvom det sportslige kunne vært bedre, så føler jeg likevel det har vært en god, naturlig utvikling i klubben. Man bygger fremdeles stein for stein på en rolig og harmonisk måte. Når det er naturlig for selskapet å være med videre, følte vi det riktig å øke avtalen. Jeg er opptatt av fellesskapet og fortsatt god utvikling i byen vår, sier han.

Annonse fra Eliteserien: