Millionavtale med Byggmakker

Sarpsborg 08 og Byggmakker har blitt enige om en treårsavtale i millionklassen.

- For markedsavdelingen og hele Sarpsborg 08 er dette en veldig flott dag. Vi har gjort en millionavtale med Byggmakker - en landsomfattende byggevarekjede. Det er ikke hver dag får muligheten til å tegne så store avtaler. Vi har utrolig mange lojale og lokale samarbeidspartnere som støtter oss i tykt og tynt, sier Arne Normann i Sarpsborg 08.

Og utdyper:

- Vi har sett oss litt rundt om vi kan se litt på større, landsomfattende kjeder. Det har vi lykkes med. Vi har holdt på siden mars og avtalen er nå forankret i Byggmakker-kjeden. De har signert en treårsavtale og det viser at de ønsker langsiktighet.

Saken fortsetter etter videoen:

Stian Halvåg, som er regional salgssjef i Byggmakker, er tydelig på at bedriften igjen ønsker å vise seg fram mer lokalt.

- Det er en stor dag også for oss. Vi er tilbake, oppkjøpt av Byggmakker og ønsker å vise oss fram i lokalmiljøet. Sarpsborg 08 er en godt drevet og velkjent klubb i Østfold - et området hvor vi er tungt tilstede. Det er også spennende planer på Stadion, så det er viktig for oss å synes her og vi ønsker å vise oss fram i lokalmiljøet igjen, sier han.

Halvåg og Byggmakker blir nå en del av nettverket til Sarpsborg 08.

- Mange av våre allerede kjente partnere er med her og vi ønsker å ta del i det. Det er også en av de største grunnene til at vi ble med, sier Halvåg.

Annonse fra Eliteserien: