NIOS øker og blir gullpartner med Sarpsborg 08

- Vårt samarbeid med Sarpsborg 08 har åpnet helt nye dører og marked for oss, sier daglig leder Espen A. Pedersen i NIOS.

Annonse:

Før 2020-sesongen ble NIOS med i Sarpsborg 08s partnernettverk. Pandemi og utfordringer til tross: NIOS er så fornøyd at de nå velger å øke samarbeidsavtalen. De går fra sølv- til gullpartner.

- Sarpsborg 08 har et stort og spennende nettverk, som vi ønsker å benytte oss av fremover. Vi ønsker å bli enda mer synlig, både under kamp og arrangement. Vårt samarbeid med Sarpsborg 08 har åpnet helt nye dører og marked for oss, sier daglig leder Espen A. Pedersen i NIOS.

Mekanisk firma

NIOS er et lokalt, mekanisk firma som jobber med mekanisk vedlikehold, hydraulikk og sveising. I fjor ble NIOS autorisert Parker-distributør og kan dermed levere alt av hydraulikk fra Parker.

- For oss i NIOS er det viktig å støtte opp under lokal idrett. Vi ser på det som viktig å være synlig både på store og mindre arenaer.

Satser lokalt og nasjonalt

Sarpsborg 08s Ravi Borgen Chandarana har jobbet tett med NIOS-avtalen.

- NIOS er inne i sin andre periode som partner i vårt nettverk. De satser både lokalt og nasjonalt. Det at de signerer en ny toårsavtale og i tillegg øker denne fra sølv til gull, er en bekreftelse på at nettverket vårt står sterkt. Tusen takk for tillitten til Espen Pedersen og NIOS.

Annonse fra Eliteserien: