Nordlo dobler avtalen med Sarpsborg 08

Nordlo har signert en ny avtale med Sarpsborg 08. Denne gang som gullpartner over 2022- og 2023-sesongen.

Annonse:

- Vi er stolte som haner av dette her. Vi har mange lojale partnere og det er ekstra gøy og hyggelig når en partner ønsker å øke støtten sin til oss. For oss er Nordlo en langsiktig og veldig trygg, solid og god samarbeidspartner, sier Arne Normann.

Nordlo har vært med i Sarpsborg 08 over flere år. Aldri tidligere har avtalen vært så stor som nå, men det er ikke uten grunn at Rune Johannessen og gjengen hans øker med klubben.

Nordlo er stolt samarbeidspartner av Sarpsborg 08.
Nordlo er stolt samarbeidspartner av Sarpsborg 08.

- Sarpsborg 08 er et positivt bidrag i byen som skaper tilhørighet og engasjement. Jeg føler det er med å lage en identitet for byen vår. Det blir et stort engasjement og vi merket det spesielt etter 2018. Sarpsborg 08 framstår som en god klubb og arbeidsgiver. Vi hører gjentatte ganger at spillere har kommet inn, blitt fulgt opp og tatt godt vare på. Det er verdier også vi setter veldig høyt - hos oss er alltid de ansatte de viktigste. Det gjør det ekstra gøy å bidra, sier Rune Johannessen i Nordlo.

Nordlo er eksperter på IT-sikkerhet, IT-driftstjenester og skytjenester.

- Vi jobber med alt innen det, sette brannmur, teste og analysere, sier Johannessen.

Nordlo er i tillegg til å være samarbeidspartner av Sarpsborg 08, også med i FFK, Sparta og Stjernen Hockey.

- Vi har fokusområder i Sarpsborg og Fredrikstad som primærområde, mens vi sekundært har Halden og områdene inn mot Oslo. De fleste kundene våre er fra Nedre Glomma-regionen. Nordlo skal ha lokal tilhørighet og kjennskap til kundene og det får vi blant annet gjennom dette, sier Johannessen.

Annonse fra Eliteserien: