Nordlo er ny IT- og driftspartner av Sarpsborg 08

Sarpsborg 08 fortsetter og utvider det gode samarbeidet med Borgenhaugen-bedriften Nordlo.

- Vi har hatt et godt samarbeid med Nordlo over flere år. Sammen har vi nå bygd en ny plattform for et enda tettere samarbeid. Nordlo er, i tillegg til gullpartner, nå vår nye IT- og driftspartner. Å kunne legge oppdrag som dette lokalt til en bedrift på Borgenhaugen er ekstra hyggelig, sier daglig leder Raymond Fjeld.

Gullavtale ut 2024

Rune Johannessen, som er daglig leder hos Nordlo, er glad for det gode samarbeidet som nå er forlenget sin gullpartneravtale ut 2024.

- Vi har vært en mangeårig partner og syns det er viktig å støtte opp om den lokale idretten. Vi har et godt samarbeid med Sarpsborg 08 og føler B2B-nettverket bidrar til å skape kontakter og relasjoner på tvers av næringslivet. Det er tosidig for oss. Det handler om å støtte, men også å skape kontakter. Det får vi gjennom avtalen med klubben, sier Johannessen.

Med sikkerhet i fokus

Som ny IT- og driftspartner, skal også Nordlo ha ansvar for nettopp IT-sikkerheten til klubben.

- Et kryptoangrep er nok til å velte en bedrift eller organisasjon. Vi skal sørge for at det er stabile og trygge IT-løsninger i Sarpsborg 08. Sikkerheten innenfor IT blir viktigere og viktigere med nye trusler fra alle kanter. Gjennom denne avtalen viser klubben at de tar IT-sikkerheten til de ansatte på alvor, sier Johannessen.

… som også er glad for å assosiere seg med Sarpsborg 08.

- Norsk fotball er i stor utvikling. Det går fort og vi vil være med på å legge til rette for at Sarpsborg 08 kan ta del i den. Sarpsborg 08 er fremoverlente innenfor sport, mens vi skal være fremoverlente innenfor IT og sikkerhet. Vi har et felles ønske om å være proaktive sammen med klubben, sier Johannessen.

Annonse fra Eliteserien: