Skjermbilde 2023-01-20 kl. 08.47.41

Ny bransje i 08-nettverket: Velkommen til Bypost

Sarpsborg 08 og Bypost er enige om et samarbeid.

- Dette er den første samarbeidspartneren i denne bransjen. Det synes vi er spennende. Vi er glade for at Bypost vil tilføre nettverket vårt en spennende kompetanse mange vil sette pris på, sier Arne Normann i Sarpsborg 08.

75 biler på veiene

Bypost reduserer portkostnadene og forenkler post og pakkehåndtering til privat og offentlig virksomhet. Med deres tjenester reduseres portokostnader og forenkler post- og pakkehåndteringen der både Posten og Bring er deres samarbeidspartnere. 

- Målet vårt er å sørge for at ingen partnere eller Sarpsborg 08-fans betaler mer for frakt av brev, pakker eller varer enn nødvendig. Vi har 75 biler og fast ansatte sjåfører ute på veien daglig, sier Katrine Nylund.

Sammen med partneransvarlig Odd Magne Winge besøkte de Stadion for en prat om avtalen.

 - Å være med i et nettverk tilegner mye til oss som er nye i området. Vi vil gi partnere en kostnadsbesparelse og gleder oss å møte. Vi dekker hele Østfold, sier Winge.

Samarbeider med store aktører

Bypost samarbeider i dag med aktører som Stortinget, politiet, NAV, sykehusene. 

- Vi er markedsledende på posttjenester til næringslivet, sier Winge.

Bypost har også samarbeid med klubber som Odd, Stabæk og Strømsgodset. De ser god effekt av å være med i eliteserieklubbenes nettverk.

- Det er viktig for oss. Vi er en fotballinteressert bedrift og gleder oss veldig til dette året. Vi gleder oss til spennende møter og stifte bekjentskap med nettverket til klubben, sier Nylund, som tidligere har vært en del av nettverket fra sin tid i Friele.

Annonse fra Eliteserien: