Økonomi-deler er ny draktpartner med Sarpsborg 08

Et brennende engasjement for lokal idrett har bidratt sterkt til at Robin Wilskog og Økonomi-deler har tegnet en avtale som ny draktpartner i Sarpsborg 08.

- Det er viktig for folk å ha noe å være stolt av. Det å være hakket bedre enn nabobyen, det å ha noe å snakke med kollegaene om på jobben. Å ha eliteidrett i byen gjør noe med hele samfunnet. Der Sarpsborg gjerne har hatt problemer på enkelte samfunnsområder, er det deilig å se at vi kan få til dette, sier daglig leder og eier av Økonomi-deler, Robin Wilskog. 

Lot seg rive med i 2009

Wilskog har vært engasjert i fotballen i flere år. Fra å ikke ha vært spesielt opptatt av idrett som ung, var redningsaksjonen der spillere banket dører, blant annet hos Økonomi-deler, en avgjørende faktor.

- Jeg husker det var en veldig flott ting. Klubben slet, men siden har det blitt stabilitet og profesjonelt rundt Sarpsborg 08. Interessen har vokst seg større og større. Jeg mener bedrifter som har mulighet skal bidra. Så lenge klubben driver profesjonelt og ordentlig, er det verdt det, sier han.

- Hvorfor armen?

-  Armen ble ledig. Det var en veldig morsom greie å være på drakta. Vi er også med på drakta til Sparta Hockey. Vi tenkte det hadde vært gøy å være med her også. Vi ser hva Sarpsborg 08 gjør med byen. Det engasjerer folkene som bor her veldig. Nå var dette en fin mulighet for oss til å vise at vi støtter opp om det og jeg håper det skal gi våre ansatte en stolthetsfølelse, sier Wilskog.

Store nasjonalt

Robin Wilskogs Økonomi-deler er en familiebedrift som har bygd seg større og større. De er et alternativ til å levere reservedeler til traktorer. 

- Vi har et dellager på Bjørnstad der vi distribuerer ut deler til hele Norge. Posten er vår store partner for å få det ut, så har vi en liten butikk på Bjørnstad for å pleie markedet lokalt. Vi har hatt jevn og trutt stigning over mange år. Vi er gode på produkter og har solide medarbreidere. Det handler om å gjøre en god jobb hver dag, sier Wilskog.

Spesielt nasjonalt er Økonomi-deler AS et kjent navn.

- Netthandel har blitt veldig viktig for oss. Den har vi hatt i elleve år og nå står den snart for 60 prosent av omsetningen vår. Vi jobber jo mest med et marked med deler til traktorer som er fem år eller eldre, men vi tilbyr også deler til nyere modeller, sier han.

Annonse fra Eliteserien: