Økonomi-deler fortsetter på drakta

Robin Wilskog og gjengen hans hos Økonomi-deler fortsetter å støtte opp om toppidretten i byen.

- Re-signeringen er gjentakelse av at vi sterkt ønsker et eliteserieag i Norge. Det er artig å følge klubben og utviklingen. Jeg husker godt den første eliteseriekampen mot Molde. Den er i minnebanken. Det er ønsket om at vi skal få til noe som virkelig engasjerer i Sarpsborg som er hovedårsaken til vårt bidrag, sier Robin Wilskog.

Økonomi-deler blir med på armen på Sarpsborg 08-drakta ut 2025-sesongen. Han håper å se klubben ta ytterligere steg.

- Man blir jo så engasjert i det her. Nå har vi hatt noen år med guggen sommerfølelse. Den må vi bli kvitt, sier han og ler.

- Som bedrift har ikke vi i Økonomi-deler noe å hente når det kommer til kundemassen gjennom samarbeidsavtalen med klubben, men vi kan være med å snakke opp Sarpsborg og skape opplevelser vi ser på som veldig positivt. I Sarpsborg kan vi i blant drukne litt i egen negativitet. Jeg tror det er veldig viktig at vi har eliteserielag i fotball og hockey. Det gjør sarpingen stolt og det vil vi støtte opp om, så må vi klare å bygge interessen enda større og sterkere. Det handler selvsagt også om sportslige resultater, men vi skal være med på veien, sier Wilskog.

I Ringtunveien på Grålum leder Wilskog en stab som i disse dager er midt i en større utbygging. Økonomi-deler har vokst seg ut av nåværende lokaler.

- Vi fyller på med 1126 nye kvadratmeter. Deler av bygget har to etasjer der det også blir en kontordel på 642 kvadratmeter. Vi ønsker større lagerplass og får også 25 nye kontorer til våre ansatte. Det var helt nødvendig for oss nå. Vi har tredoblet varelageret vårt siden 2013, sier Wilskog.

Arne Normann i Sarpsborg 08 er imponert over hva bedriften får til.

- Det er fascinerende å se. Robin er selv inne på mye av det når vi snakker sammen. Det handler om å angripe hver dag med presisjon, positivitet og pågangsmot. De har en imponerende logistikk her på bruket, sier Normann.

- Vi er også veldig glad for å ha med Økonomi-deler videre. Robin er selv lidenskapelig opptatt av toppidretten i byen. Han sitter på følelsene vi selv kjenner på uke inn og uke ut. En herlig lokalpatriot, sier Normann.

Annonse fra Eliteserien: