Økonomi-deler fortsetter samarbeidet med Sarpsborg 08

Robin Wilskog og hans Økonomi-deler inntok armen på Sarpsborg 08-drakten før 2020-sesongen. Der skal de fortsette å være i 2021.

- Å ha et lag i toppdivisjonen er ikke noe vi skal ta for gitt. Det setter Sarpsborg på kartet på en positiv måte og gjør oss stolte. Tanken på å ikke skulle ha et lag i Eliteserien, forteller meg at noe vil mangle i hverdagen til sarpingene. Vi vil støtte opp om satsingen og er derfor med, så håper vi på gode ringvirkninger også sportslig i 2021, sier Robin Wilskog som er daglig leder i Økonomi-deler. 

Den nye avtalen med Sarpsborg 08 innebærer et samarbeid på tilsvarende nivå som tidligere.

- For oss er det veldig gledelig at Økonomi-deler velger å forlenge samarbeidet med oss, så håper vi 2021-sesongen vil bli spilt for langt mer publikum så enda flere kan få sett drakta med logoen på armen live, sier Janne Darbakk i Sarpsborg 08.

Wilskog er engasjert når han snakker om Sarpsborg 08 og idrett i byen. 

- Jeg synes det er veldig hyggelig at vi har mulighet til å bidra. I en tid som nå er det ekstra viktig at vi støtter oppom. Det er viktig for befolkningen her at Sarpsborg har idrettslag som engasjerer. Det vil vi være med å støtte opp om, sier han.

Annonse fra Eliteserien: