Park & Anlegg fornyer sitt Platinapartnerskap med Sarpsborg 08

Sarpsborg-bedriften Park & Anlegg bygger varige og synlige verdier for sine kunder. Det gjør de også gjennom støtten til byens fotballstolthet.

Annonse:

- Vi er glade for å kunne fortsette vårt platinasamarbeid med Sarpsborg 08 sier Simen Larssen, innkjøpsleder og ansvarlig for sponsor & marked i Park & Anlegg. 

- Samarbeidet vårt med klubben har vart i mange år, og klubbens tilhengere og Park & Anlegg-ansatte kan fortsette å se kamper fra Park & Anlegg-tribunen på Sarpsborg Stadion neste sesong.

Samarbeidsavtalen

Samarbeidsavtalen bygger på bedriftens verdier Trygg – Stolt – Nytenkende, der lagarbeid, prestasjonskultur og godt medarbeiderskap, både på fotballbanen og i prosjektene, er helt avgjørende for å skape motivasjon, trivsel og gode resultater både på fotballbanen for S08, og i Park & Anleggs prosjekter.

Fornøyde

Sarpsborg 08 er veldig fornøyde med at Park & Anlegg fortsetter sitt Platinapartnerskap, som en godt synlig lokal samarbeidspartner.

- Bedriften er blant de som har vært med aller lengst i klubbens historie. En slik platina-avtale har høy verdi for klubben, sier markedssjef Thomas Andersen i Sarpsborg 08.

Partene ønsker ikke å offentliggjøre avtalens årlige verdi.

Park & Anlegg AS

Park & Anlegg har mange prosjekter i primærområdet Viken sør-øst, med stor prosjektkapasitet innen grunnarbeid, utemiljø, vedlikehold, bygg og konstruksjoner, vann og avløp, samt kommunalteknisk infrastruktur, vei og bane. Selskapet har 250 dyktige medarbeidere og 110 store maskiner inkl. grønne utslippsfrie el-maskiner. Park & Anlegg er ISO-sertifiserte innen kvalitet og miljø, og har sentral godkjenning klasse 3. Selskapet er prekvalifiserte for arbeid for en rekke store statlige og private selskaper med markedets mest krevende krav til kompetanse, kvalitet, miljø og dokumentasjon.

Annonse fra Eliteserien: