Power Sarpsborg øker sin sølvavtale

Og det er bra for deg!

Alle partnere i Sarpsborg 08, alle medlemmer i Sarpsborg 08 og alle sesongkortinnehavere på Sarpsborg stadion får nemlig kjøpe varer til vennepriser hos Power i Sarpsborg.

- Avtalen er viktig for klubben, og det er en avtale vi er stolte av fordi dette gjør det enda mer attraktivt å være partner, medlem og sesongkortinnehaver i klubben, sier Morten Riise i Sarpsborg 08.

Power og Sarpsborg 08 skal i tillegg til å gi Sarpsborg 08-supporterne gode priser, arrangere handledager før jul, og det vil også gå en stor kjøkkenauksjon av stabelen i løpet av året.

Varehussjef hos Power i Sarpsborg, Stian Dagslott, er glad for å være med Sarpsborg 08 på laget videre.

- Det er rett og slett deilig å forlenge avtalen med klubben, smiler han.

Dagslott forteller at Power har hatt en sunn vekst i Sarpsborg de siste årene, og at butikken planlegger fortsatt vekst sammen med Sarpsborg 08 i framtiden.

- Vi kommer til å være gode framover, og vi skal være gode sammen med Sarpsborg 08. Å assosiere seg med Sarpsborg 08 har bare vært positivt for oss, og vi er glade for at positiviteten rundt byens fotballag kan smitte litt over på oss, sier varehussjefen.

Riise og Dagslott forteller at fordelskortene allerede er på vei trykken, så i løpet av juni måned skal det være mulig å handle på Power med `Sarpsborg 08-rabatt`.

- Det er ekstremt mange som er veldig fotballengasjerte og nærmest fotballgale i denne byen. Jeg har fra gammelt av aldri vært noen stor fotballfan, men det er så mange bra folk i fotballen og i Sarpsborg 08, så interessen og engasjementet har for min del økt de siste årene. Samarbeidet vårt med Sarpsborg 08 har vært utelukkende positivt, og vi er glade og stolte over å kunne tilby fotballfansen i byen gode priser framover, avslutter Dagslott.

Annonse fra Eliteserien: