Pretec med i to nye år som platinapartner

Sist uke forlenget Borregaard avtalen. Denne uka har Pretec signert for to nye år.

- Vi ser signalet det sender til samarbeidspartnerne våre. Pretec er en stor, solid aktør i lokalsamfunnet som har vært med oss i mange år. En mønsterbedrift vi er stolte over å assosiere oss med, sier Arne Normann i Sarpsborg 08. 

Nina Pettersen i Pretec vektlegger spesielt samfunnsarbeidet i Sarpsborg 08 som ekstra viktig.

- Vi ser viktigheten av mangfold og inkludering. At Sarpsborg 08 nå tar den delen med samfunnsansvaret gjennom blant annet Gatelaget setter vi høyt. Det er utrolig morsomt og spennende å se hvilke muligheter det gir og gleden de som er med der får, sier Pettersen.

AVTALE: Nina Pettersen og Arne Normann skriver under på avtalen.
AVTALE: Nina Pettersen og Arne Normann skriver under på avtalen.

Som tidligere ser Pretec det også veldig viktig å være med og støtte opp om positive ting i nærområdet.

- Det er viktig for oss å være en lokal bidragsyter. Det er viktig for våre ansatte og dem de har rundt seg, sier Pettersen.

Hun utdyper:

- Å ha et eliteserielag er veldig viktig for byen vår. Sarpsborg 08 betyr mye for mange i Sarpsborg, og da må vi som en næringslivsaktør stille opp.

Pretec er platinapartner av Sarpsborg 08. Den nye avtalen strekker seg fram til og med 2025.

- Vi ser at fotballen er en veldig fin inngang for oss, enten det er rundt lunsjbordet eller om vi har møter andre steder i landet. Det er et naturlig samtaleemne og viktig for byen vår. Alle følger med på fotballen. Vi skal være stolte og kjenne litt på hva det betyr for by og distrikt å ha et eliteserielag i fotball. Man må stå sammen om det vi har i byen vår og skape ting sammen. Der er Sarpsborg 08 viktig, sier Pettersen.

IMG_7511.jpg
Nina Pettersen foran Pretec-skiltene på Eidsberg Sparebank-tribunen.

Annonse fra Eliteserien: