Pretec tar økt samfunnsansvar gjennom ny Sarpsborg 08-avtale

Sarpsborg 08 og Pretec forlenger samarbeidet. For Pretec er det spesielt viktig at det også gavnet breddeidretten, og det skal samarbeidsklubbene til Sarpsborg 08 nyte godt av i form av en helt ny treningsapp.

Sarpsborg 08 jobber med å lansere Supercoach til samarbeidsklubbene. Appen tilbyr et bredt spekter av øvelser skreddersydd for fotballspillere fra fem års alder og opp til senior. Planen og målet er å skape en blå tråd i treningsarbeidet hos samarbeidsklubbene, og forenkle hverdagen til alle ivrige trenere der ute. 

Pretec er med som samarbeidspartner av appen. 

- For oss er det ekstra viktig at våre midler også når ut til breddeklubber og barneidretten. Dette prosjektet mener vi er en fin måte å gjøre nettopp det på. Vi ønsker stadig å ta et større samfunnsengasjement, og er glad for å kunne forenkle hverdagen i breddeklubbene, sier Nina Pettersen i Pretec.

Pretec fortsetter som platinapartner i Sarpsborg 08.

- Appen er en del av avtalen med klubben. For øvrig ser vi at det å assosiere seg med Sarpsborg 08 betyr mye for de ansatte hos oss. Vi ser en positivitet – enten det gjelder kamp eller øvrige arrangementer vi legger til Sarpsborg stadion. Vi har et godt samarbeid med klubben og er veldig glad for å kunne bidra, sier Pettersen.

Nettopp samfunnsansvaret er viktig for Pretec. Bedriften har hele Norge som primærmarked.

- Gjennom denne avtalen ønsker vi å vise at vi tar vår rolle i lokalsamfunnet på alvor. Sarpsborg 08 er viktig for byens innbyggere. Det å ha et eliteserielag betyr mye. Det skaper engasjement på tvers av arbeidsplasser og næringsliv, sier hun.

Pettersen er også opptatt av å skape et godt miljø for sine ansatte i Pretec. I 2023 er det planlagt en familiedag sammen med Sarpsborg 08.

- Det er noe jeg brenner for og gleder meg veldig til. Det som betyr aller mest, er å se gleden i øynene på barna. Det håper vi å realisere gjennom å lage en familiedag for våre ansatte sammen med Sarpsborg 08. Det å komme tett på, møte profilene og maskoten Åtto, betyr mye for mange. Vi ønsker å skape gode opplevelser, og da spesielt for de aller minste. Det trygger både nåtid og framtid å skape fine øyeblikk med barna, sier hun.

I 2023 får også VIP-lokalene i administrasjonsbygget nytt navn. Det som tidligere har gått under navnet Prozo-vippen, blir nå Pretec-vippen.

- Det går på synligheten og ønske om å bidra til idrettslivet i Sarpsborg. Vi vet det betyr mye for de som jobber hos oss. VIP-området på Sarpsborg stadion er et fint samlingspunkt for næringslivet. Å få navnet vårt tilknyttet til det er vi glade for.

Annonse:

Annonse fra Eliteserien: