Quality Sarpsborg kliner til - firedobler avtalen med Sarpsborg 08

Dagen etter serieavslutningen mot Rosenborg, klinker Quality Sarpsborg til og skriver en ny og forbedret avtale med Sarpsborg 08.

- Jeg er ny som direktør og ser viktigheten av det lokale fotballaget. Det har blitt gjort en veldig bra jobb fra klubben det siste året, både på marked og arrangementene rundt B2B og kampene. Sportslig går det også rett vei og vi har kjempetro på et bra 2023. Klubben er et forbilde for byen som vi ønsker å assosiere oss med, sier Loreta Gomez.

Bruk det lokale hotellet

Den nye avtalen gjør Quality Sarpsborg til sølvpartner av Sarpsborg 08. Som en lokal aktør, er Gomez opptatt av å synliggjøre hotellet ytterligere i nærmiljøet.

- Et av våre store fokusområder i 2023, er å få enda flere lokale til å bruke hotellet. Vi er opptatt av at sarpingen kan bruke hotellet uten at man nødvendigvis må sove der. Vi planlegger after works og aktiviteter for barnefamilier. Hos oss er det fullt ut mulig å ta seg en middag, en kaffekopp eller noe annet godt å drikke.

NY AVTALE: Quality forlenger og firedobler avtalen med Sarpsborg 08
NY AVTALE: Quality forlenger og firedobler avtalen med Sarpsborg 08

- Vi jobber også godt sammen med Inspiria. Det skjer mye på Grålum og vi er opptatt av at de lokale også kan bruke hotellet enda mer, sier Gomez.

Arne Normann i Sarpsborg 08 er stolt når han forteller om den forbedrede avtalen med Quality Sarpsborg.

- Vi er kjempestolt over å få det lokale hotellet vårt på laget med en firedobling av tidligere avtaler. Quality Sarpsborg har vært med fra dag én, men øker nå avtalen betraktelig. Det er vi ordentlig stolte av, sier Normann.

Loreta Gomez og Quality Sarpsborg avslutter nå et 2022 som de stolt kan se tilbake på.

- En selvfølge å støtte

- Etter en trå start i januar og februar, har vi levert noen gode måneder. Vi har satt oss tøffe mål for 2023, men hotellet går bra. Alle medarbeidere er på plass og vi er i gang med store eventer og julebord igjen. Det er deilig, sier hun.

Hotelldirektøren ser nå fram til å jobbe enda tettere med klubben.

- Det er mye aktiviteter vi kan tenke oss å være med i. Nettverket er attraktivt og aktivitetene som blir gjort utenfor kamp synes vi er bra. For oss er det viktig å støtte opp om det lokale. Vi føler Sarpsborg 08 er en selvfølge å støtte. Derfor firedoblinger vi avtalen, avslutter hun.

Annonse fra Eliteserien: