Sarpsborg 08 kjøper ny LED og storskjerm på Stadion

Stadionopplevelsen skal høynes for publikum og samarbeidspartnere i 2021.

Annonse:

- Sarpsborg 08 skal ha ny LED i TV-sonen som er av topp, topp kvalitet. Det blir også ny storskjerm i breddeformat med åtte meter bredde. De som er på kamp og ser på kamp vil oppleve dette som veldig mye bedre. Med nytt utstyr vil man skape en helt ny opplevelse på Stadion for publikum og samarbeidspartnere. Samtidig får partnerne et produkt som er mye, mye bedre, sier Erik Westlie i Prodok til sarpsborg08.no.

Samtidig som klubben nå sikrer seg 179,2 meter lang LED-framvisning av beste kvalitet, flyttes dagens TV-sone-LED over til lokal TV-sone mot jernbanetribunen.

- Vi har kommet dit at vi ikke får mer deler på det vi har. Da må vi redusere meter og kjøper helt ny LED av en lokal samarbeidspartner i Prodok. Samtidig sikrer vi oss god kvalitet på jernbanesiden i lokal sone. Jeg er glad klubben tar denne investeringen og er trygg på at opplevelsen vil bli veldig bra. Dette blir en ny dimensjon for samarbeidspartnerne våre, sier IKT-sjef Roar Johansen.

Stort løft

Den største forskjellen vil oppleves i lysstyrke og klarere framstillinger enn i dag.

- Bildene kommer klarere fram, spesielt på TV-sending, men også for publikum. Det er et stort løft og da spesielt for samarbeidspartnere som vil få en langt bedre synlighet, sier Westlie.

Prodok, 08 og Unilumen

Det er Unilumen som er leverandør av det nye systemet. Selskapet er kjent for å være verdens beste produsent av nettopp LED og storskjerm.

- Sarpsborg 08 har gjort en veldig god avtale og presset prisen bra. Det har vært et mål både for Sarpsborg 08 og Prodok å komme i havn med riktige betingelser. Unilumen, som er leverandør og verdens beste LED-produsenter, går også inn og bidrar vesentlig her, avslutter Westlie.

Annonse fra Eliteserien: