SELECT-æraen er over for Sarpsborg 08

Etter ti år med SELECT som utstyrsleverandør, går klubben nå nye veier.

Annonse:

- Det har vært ti utrolig lærerike og opplevelsesrike år for oss i SELECT. Sarpsborg 08 var en foregangsklubb for tekstilene våre da samarbeidet startet og klubben har vært med og utviklet produktene våre. Det har vært et godt samarbeid som det jo føles litt rart at nå tar slutt, sier Steinar Felde i SELECT.

Gjennom samarbeidet har Sarpsborg 08 og SELECT sammen tatt del i to cupfinaler, Europa League-spill og bronsemedalje i serien.

- Sarpsborg 08 har tatt steg og vi i SELECT har utviklet oss. Det vært mye moro, men den største opplevelsen var straffesparket i Israel og alt det førte med seg.

- Hvilken drakt syns du har vært den fineste?

- Den signalgule drakta ble litt spesiell for oss. Den ble med både gjennom seieren i cupsemien mot Vålerenga og bortekampene i Europa, sier Felde.

For Sarpsborg 08s del er det nå dags for en ny utstyrsleverandør, uten at det på noen måte ligger noe dramatikk bak det skiftet.

- Jeg tror det er sunt med litt nye impulser en gang i blant. Det gjelder både for oss som klubb og SELECT som utstyrsleverandør, sier Raymond Fjeld.

- SELECT har for klubben vært en vanvittig bra samarbeidspartner i forhold til service, oppfølging og gode produkter gjennom ti år og vi kan sterkt anbefale dem til andre klubber i både topp og bredde, utdyper han.

SELECT er med videre som ligasponsor og leverer matchballer i Eliteserien, OBOS-ligaen, Toppserien og NM.

- Vi kommer til å være synlige på arenaene rundt om i landet. Også her på Sarpsborg stadion, sier Felde.

- SELECT er inne hos flere av samarbeidsklubbene lokalt sammen med Prozo. SELECT er og vil fortsatt være en stor leverandør her og til klubbens butikk Prozo. Det har vært et fint samarbeid, men nå venter spennende tider for begge, avslutter Felde.

Annonse fra Eliteserien: