Sjekk svømmerne dine.

Sarpsborg 08 inngår spennende samarbeid med verdens eldste legemiddelselskap, Merck, med fokus på mannens helse og fertilitet.

Annonse:

Merck er også et ledende selskap innen vitenskap og teknologi, med nesten 60 000 ansatte representert over hele verden.

Fields Product Manager Fertility i Merck, Geir-Andre Sedolfsen sier dette om det nylig inngåtte samarbeidet:

Selv om vi er et globalt selskap, vil det nære og lokale alltid være viktig for oss. I Merck tror vi også på at vi får til mer sammen enn alene. Derfor er vi så glade for å inngå samarbeid med Sarpsborg 08. Som klubben, ønsker vi å være ansvarlige, stolte og ambisiøse – og å vise samfunnsansvar. 

Sammen med Sarpsborg 08 skal vi sette et viktig tema for mannens helse på dagsordenen. Selv om «it takes two to tango», er det mange som ikke vet at når et par ikke kan få barn, ligger årsaken i et av tre tilfeller hos mannen. Gjennom god og kreativ folkeopplysning, for eksempel gjennom «Sjekk svømmerne dine»-kampanjen, skal vi nå ut til menn på menns måte, på deres banehalvdel. Fotballen er for folk flest – og sarpingene tør der mange andre ikke våger. Vi ser fram til et fruktbart samarbeid! 

Markedssjef Thomas Andersen i Sarpsborg 08 kan fortelle at klubben ønsker å ta sin del av samfunnsansvaret der det faller seg naturlig:  I vårt tilfelle ser vi at fotballen ennå har et mannsdominert miljø, også på tribunene. Å kunne drive litt folkeopplysning om viktige temaer, som mannens helse og fertilitet, sammen med en partner som Merck, gleder vi oss veldig til. Dette blir spennende sier Andersen.

Annonse fra Eliteserien: