Solid tar plass på Sarpsborg 08-drakta

Når Sarpsborg 08 møter Tromsø førstkommende søndag, vil du legge merke til en helt ny partner på drakta. Solid tar plass på Sarpsborg 08-ryggen.

- Vi er en Fredrikstad-bedrift, men vi ser også at det at det er kjempeviktig å være en del av hele nedre Østfold-regionen og ta samfunnsansvar. Vi velger å gå litt ordentlig inn i noen klubber. Nå har vi valgt å gå inn i Sarpsborg 08. Vi har skrevet en toårsavtale der vi skal være på drakta og gleder oss veldig til det, sier Terje Lyngaas som er konsernsjef i Solid.

Hør mer om hvorfor Solid og Sarpsborg 08 samarbeider i videoen:


Sarpsborg 08 og Solid har vært i dialog om et større samarbeid en stund. At man fredag fikk satt penn på papir gledet markedssjef Thomas Andersen.

Vi har en vekststrategi nå i Solid. Det å være synlig i Østfold og nasjonalt vil være viktig for oss framover

— Terje Lyngaas
- Det er veldig viktig for oss å få inn en så stor, solid bedrift i nettverket vårt som vi vet kan tilføre mye. Vi ønsket å få inn Solid og prosessen har vært veldig bra. Det er en deilig fredag og vi er veldig glad i dag, sier Andersen.

For Lyngaas og gjengen hans i Solid står samfunnsansvar høyt. Kombinert med god lokal og nasjonal synlighet, var Sarpsborg 08 et naturlig valg for bedriften.

- Vi har en vekststrategi nå i Solid. Det å være synlig i Østfold og nasjonalt vil være viktig for oss framover, sier han.

Annonse fra Eliteserien: