Stamsaas Fritid inn i nettverket

En av Norges ledende bobilforhandlere blir en del av Sarpsborg 08-nettverket.

Annonse:

- Vi er veldig glade og stolte over å ha med en lokal aktør som er en pioner innenfor sitt område. Stamsaas Fritid er av landets absolutt største bobilforhandlere. Vi er glade for å ha dem med i nettverket vårt, sier Arne Normann i Sarpsborg 08.

Richard Erichsen er daglig leder i Stamsaas Fritid. At Sarpsborg 08 kan tilby et godt nettverk partnerne i mellom og legge til rette for god business på tvers av bransjer, var noe som trigget ham.

- Det virker som om Sarpsborg 08 har lagt mye innsats i nettverket sitt. Det at vi kan få noe igjen betyr mye. Det er ikke ren spons, men et fullverdig samarbeid. Vi gleder oss veldig og det er nesten sånn at vi hadde vært dumme om vi sa nei. Det her blir veldig bra, sier Erichsen.

Saken fortsetter etter videoen med Stamsaas Fritid:

Hos bobilforhandleren i Vogts Vei får du absolutt alt innen bobil og campingutstyr. 

- Det vi selger hos oss, er bobilglede. Vi gir kunden en opplevelse, enten man kjøper en stor bobil eller en mindre campingvogn. Kunden skal oppleve bobilglede uavhengig av hvordan produktet ser ut, sier Erichsen.

- Vi ønsker å kunne tilby kunden alt innen bobilsegmentet. Det er service og ettermarked, deler og utstyr, påmonteringer, service og vedlikehold. Vi har et Fiat professional verksted i tillegg til et skadeverksted for de som skulle være så uheldig å skade bobilen. Vi samarbeider med alle forsikringsselskapene, så her gjør vi alt, sier han.

Helt ferskt er også to nye merker. Hymer og Carado fås nå kjøpt hos Stamsaas Fritid.

- Vi har fra før mange marker, men har nå fått inn Carado og Hymer, som er to av Europas største bobilmerker. Vi har opplevd stor etterspørsel allerede, så det er gøy, sier Erichsen.

Annonse fra Eliteserien: