TanumStrand forlenger og blir med på damelagets drakt

TanumStrand fortsetter som gullpartner i Sarpsborg 08.

- Vi fortsetter med samme avtale som tidligere, men vi øremerker mer til damefotballen. Vi skal ha logoen vår på armen på drakta. Det passer spahotellet vårt godt, sier hotelldirektør Marit Bjørnland.

Hotellet, som ligger ved klippene i vakre Grebbestad og Fjällbackas skjærgård, bidrar i tillegg med en treningsleir for damelaget.

- Det er noe vi trenger veldig og setter stor pris på. Vi har ikke fått gjort så mye sammen de siste årene, så det er veldig hyggelig at TanumStrand legger til rette med en treningsleir for oss, sier damelagets kaptein Mia Voltersvik.

- Det er en treningsleir damelaget har fortjent. Vi gleder oss til å se dem knytte enda tettere bånd når de besøker oss, sier Bjørnland.

Populær samling gjentas i 2023

Gjennom en undersøkelse Sarpsborg 08 har hatt mot partnerne sine, kom det fram at partnersamlingen på TanumStrand var den aller mest populære i 2022. Nå legges planene for et nytt opphold for partnerne i år.

- B2B-samlingen hos oss blir 8. - 9. juni. Det skal bli en nyttig og givende samling for partnerne. Vi renoverer i disse dager deler av hotellet og gleder oss til å vise oss fram med et ansiktsløft for Sarpsborg 08-partnerne. Vi er godt i gang med planleggingen, sier salgssjef May-Therese Halvorsen.

Flere sarpinger bruker TanumStrand

Hotelldirektør Bjørnland gleder seg i likhet med Halvorsen til samlingen og er veldig fornøyd med samarbeidet TanumStrand har med Sarpsborg 08.

- Vi har hatt både private gjester og flere av klubbens partnere hos oss. 2023 er et spennende år, men vi har troa og har startet godt, sier hun.

- For oss handler det om å få noe igjen når vi inngår samarbeidsavtaler. Vi vil se en effekt. Sammen med Sarpsborg 08 har vi skapt et godt samarbeid på tvers av nettverket og mot privatmarkedet. Nå gleder vi oss stort til seriestart for herrene og damene, sier Bjørnland.

Arne Normann i Sarpsborg 08 er også veldig fornøyd med avtaleforlengelsen.

- TanumStrand er en viktig partner for oss og et samlingssted vi vet sarpinger er glad i å bruke. Tilbakemeldingene fra partnerne våre har vært utelukkende positive. Vi gleder oss til B2B-samlingen i juni og ser fram mot et godt samarbeid.

Annonse fra Eliteserien: