Tanumstrand øker og forlenger med Sarpsborg 08

TanumStrand har skrevet ny ettårskontrakt med Sarpsborg 08.

Annonse:

- Vi ser hvor bra det jobbes i Sarpsborg 08 med alt fra omdømmet, bærekraft som nå løftes opp og en sunn drift rundt det hele. Vi assosierer oss veldig med kulturen i Sarpsborg 08. Det er slik vi tenker her på TanumStrand også. Vi vil veldig gjerne ta del i B2B-nettverket Sarpsborg 08 kan tilby oss, sier Marit Bjørnland hos TanumStrand.

50 minutter unna Sarpsborg

Hotellet, som ligger i Grebbestad, er et populært feriemål for sarpinger og personer i området vi bor i.

- Sarpsborg er vårt viktigste nærmarked. Det er bare 50 minutter unna oss. Hele Østfold er et veldig viktig for oss. Her kan du sette deg inn i bilen, kjøre ut på E6 og du er her på 50 minutter. Det er en åpenbaring som møter deg. Her lover vi deg at du skal senke skuldrene og slappe av. Det er et lite paradis, sier Bjørnland.

Cathrine Laursen og Marit Bjørnland gleder seg til å vise fram TanumStrand til sarpinger.
Cathrine Laursen og Marit Bjørnland gleder seg til å vise fram TanumStrand til sarpinger.

Nå som det går mot lysere tider på flere områder, gleder TanumStrand seg stort til å få vist fram hotellet sitt igjen.

Bohuslänsk stemning

- Det er en totalpakke - det ekte bohuslänske med skalldyr og skjærgård. Har du kan du komme en vennegjeng, som par eller som bedrift. Vi skal legge til rette for at alle skal trives. Det er en helårsdestinasjon. Her er det alltid noe å gjøre, sier hun.

- Vi har benyttet anledningen til å se framover. Vi vil veldig gjerne få vist fram hva vi har utviklet her. For å nå ut til bedrifter, er det kjempeviktig for oss å jobbe gjennom nettverk. Vi er også inne i Sandefjord og IFK Göteborg i tillegg til Comet Hockey. Ved å være med i disse nettverkene, kan vi være gode ambassadører for hverandre. Det forplikter litt begge veier å være med i slike samarbeid og Sarpsborg 08 er vår største satsing. Vi ser at det jobbes bevisst også med å utvikle nettverket i klubben. Det er kjempeviktig for oss også med tanke på langsiktigheten, sier Bjørnland.

Se video fra TanumStrand:

Annonse fra Eliteserien: