Tanumstrand skriver ny toårsavtale med Sarpsborg 08

- Vi ser betydningen av å jobbe aktivt i nettverket til Sarpsborg 08, sier Marit Bjørnland.

Taumstrand har skrevet en avtale som gjør dem til gullpartner i Sarpsborg 08. Marit Bjørnland, som er hotelldirektør på Tanumstrand, har gjennom flere av sine jobber i hotellbransjen sett betydningen av Sarpsborg 08s nettverk.

- Jeg husker godt vi ble med da jeg jobbet i Quality. Alle hoteller jeg har jobbet i, har inngått partneravtaler med Sarpsborg 08. Nå velger vi i Tanumstrand å forlenge avtalen vår ut 2022. Det er fordi vi ser betydningen av å jobbe aktivt i nettverket til Sarpsborg 08. B2B-samarbeidet er viktig for oss, sier Bjørnland.

Med Cathrine på laget

I teamet på Tanumstrand, finner man blant annet Cathrine Laursen. Den tidligere eventsjefen i Sarpsborg 08 får en viktig rolle i B2B-arbeidet.

- Cathrine er ansvarlig for å følge opp partnerne våre. Nå håper vi det snart blir trygt å krysse grensa, for vi gleder oss veldig til å ta i mot både partnere og privatpersoner til oss på Tanumstrand, sier Bjørnland.

Hotellbransjen er hardt rammet av covid-19-viruset, men hotellet langs svenskekysten velger nå å rette blikket framover.

- Vi har eksistert i 30 år. Selvom 2020 har vært tøft, skal vi komme oss gjennom. Nå skal vi rigge oss for de neste 100 årene, sier hotelldirektøren entusiastisk. 

- Verdens vakreste skjærgård

Bjørnland gleder seg til framtidige partnersamlinger på Tanumstrand.

- Vi ser veldig fram til å ønske alle partnerne av Sarpsborg 08 velkommen til verdens vakreste skjærgård med verdens vakreste solnedgang, avslutter hun.

Annonse fra Eliteserien: