Tanumstrand Spa & Resort - en favoritt blant spillerne

Jeppe Andersen er en av flere Sarpsborg 08-spillere som besøker Tanumstrand Spa & Resort jevnlig. Nå har hotellet forlenget samarbeidsavtalen med Sarpsborg 08.

Annonse:

- Vi har besøkt Tanumstrand to-tre ganger det siste halvåret. Det er et sted for avkobling, hygge, god mat og flott service. Det er veldig deilig å kunne sette seg i bilen, ta en kort kjøretur og komme til et veldig flott sted. Vi stortrives der, sier Jeppe Andersen.

Deilig avkobling

I tillegg til Jeppe Andersen, tar flere andre fra klubben, spillere og ledere, ofte seg den korte kjøreturen over grensa for å koble av.

- Vi ser at flere og flere kommer til oss for å koble av, det være seg med naturen vi har, god mat eller spa. Det er koselig å se at flere bruker oss. Vi hadde også damelaget på besøk da de hadde treningsleir. Det var en fin happening, sier hotelldirektør Marit Bjørnland.

Hotelldirektøren har over flere år vært en del av nettverket til Sarpsborg 08.

- Helt fra Quality-tiden i 2010 har jeg tenkt at Sarpsborg 08 er en viktig samarbeidspartner og viktig for nettverket der jeg jobber. I Sarpsborg 08 er det et bredt spekter av bedrifter og bransjer som jeg føler det er viktig å være en del av, også for Tanumstrand. Det har vært viktig for oss, sier hun.

Tar i mot flere og flere sarpinger

Tanumstrand Spa & Resort er i stadig utvikling. Bjørnland håper å se det besøksantallet av sarpinger fortsette å vokse fremover.

- Vi har mål om å løfte Tanumstrand Spa & Resort videre. Det har vært og er en morsom reise. Vi ser en effekt både på bedrifts- og privatmarkedet gjennom samarbeidet vi har med Sarpsborg 08. Det er en viktig faktor for at vi velger å forlenge. Det har vært en fin reise som vi ønsker å bygge videre på, sier hun.

Tanumstrand Spa & Resort er gullpartner av Sarpsborg 08. Den nye avtalen strekker seg ut 2024.

Annonse fra Eliteserien: