Skjermbilde 2024-04-12 kl. 10.12.29

Telia blir mobil- og nettleverandør i Sarpsborg 08

Sarpsborg 08 har skrevet en ny og forbedret avtale med Telia.

Annonse:

- Vi har vært i nettverket i mange år. Vi ser at vi ikke har hatt en god nok tilstedeværelse, men det ønsker vi å gjøre noe med nå. Vi ser veldig fram til å jobbe inn mot og med partnerne av klubben. Vi har gått for mer lokal forankring og vi ser nytten av å bruke nettverket og være aktivt tilstede under Sarpsborg 08s aktiviteter,  sier Kevin Morønning i Telia.

Telia tilbyr tjenester innenfor IT, sikkerhet og kommunikasjon. Mobilabonnement, sentralbordløsning, mobile bredbånd, fiber og WiFi er hovedområdene.

- IT-sikkerhet begynte vi med det ganske nylig. Sikkerhetstrusselen øker stadig, så vi bidrar også mot bedrifter for å beskytte seg mot dette, sier Morønning.

Han sier det ikke er tilfeldig at nettopp Sarpsborg 08 ble en sentral partner for Telia.

- Østfold og Sarpsborg spesielt er en by som blomstrer. Vi vil tettere på fylket og har plukket ut Sarpsborg som har det beste nettverket, sier han.

Telia skal også være en del av Sarpsborg 08 Samfunn.

- Vi ønsker å ta en rolle der og ser at jobben klubben gjør er viktig for lokalsamfunnet,  sier Morønning.

Som nevnt over, ser Morønning fram til å jobbe enda tettere med Sarpsborg 08s B2B-nettverk.

- Alle bedrifter må ha mobil eller internett. Vi har ikke noen spesiell målgruppe. Vi kan tilby noe til samtlige, enten det er bedrifter eller privatpersoner, men vi synes nettverket til klubben er veldig spennende og gleder oss til å jobbe der og knytte kontakter.

Annonse fra Eliteserien: