Toyota forlenger avtalen med Sarpsborg 08

Du har helt sikkert sett flere i Sarpsborg 08 kjøre rundt i Toyota-biler. Er ikke tilfeldig og nå forlenger partene avtalen ut 2021.

- Vi ser på fotball som en viktig idrett i samfunnet som samler mange mennesker. Alle har på en eller annen måte et forhold til fotball, og så lenge vi har en stor klubb i byen, er det naturlig for oss å ha et samarbeid, sier Georg Askjer i Toyota Sarpsborg og Halden.

Lokaler langs E6 på Årum

Toyota Sarpsborg og Halden har tre butikker, i Moss, Follo og Sarpsborg/Halden. På Årum jobber rundt 50 ansatte, fordelt på salg av bil til private og næringskunder, i tillegg til verksted der man har en stor skade- og lakkavdeling. I 2020 hvor mange opplevde trøbbel, ble snarere omvendt for Toyota. 

- Etter et par tøffe måneder på våren, tok det helt av. Vi har hatt stor aktivitet på salg av nye og brukte biler, det samme på verksted og bilskade. Dette har gitt oss ny omsetningsrekord og resultatrekord i 2020. Bransjen totalt sett har klart seg bra under denne pandemien, sier Askjer. 

Trofast samarbeidspartner

Toyota Sarpsborg og Halden har vært en trofast partner av Sarpsborg 08 i mange år, og er i dag med som en av de aller største. 

- I dag bidrar vi med pengestøtte i tillegg til bilavtaler med mange spillere og personer i støtteapparatet, sier Askjer.

Som føler samarbeidet med Sarpsborg 08 også bærer frukter rent businessmessig.

- Vi føler at vi får mye igjen gjennom B2B-samlinger, 08-arrangerer og deres nettverk, sier han.

Vi takker for tilliten!

Annonse:

Annonse fra Eliteserien: