Verdi Media er ny Sarpsborg 08-partner

Det lokale mediebyrået Verdi Media går inn i Sarpsborg 08 som ny bronsepartner.

Annonse:

- I Verdi Media får vi inn en frisk, ung og nytenkende gjeng som kan tilføre både oss og nettverket vårt kompetanse innenfor IT og webutvikling. Vi er takknemlig over å få inn en partner i en periode som nå. Samtidig viser det at vi også gjør mye riktig og er attraktive ut mot markedet lokalt, sier markedssjef Thomas Andersen i Sarpsborg 08.

Thomas Skjelin, som er deleier og salgssjef i Verdi Media, mener Sarpsborg 08s posisjon i byen var viktig for deres valg om å bli med på en toårsavtale.

Skryter av 08-nettverket

- Vi har allerede en del kunder som er i nettverket til Sarpsborg 08. De som er det, skryter veldig av klubben har. Vi ser på det som en fin mulighet til å knytte nye kontakter og som et naturlig sted å bygge relasjoner, sier Skjelin.

Og utdyper:

- Sarpsborg 08 er flaggskipet i byen og et samlingspunkt for veldig mange bedrifter og privatpersoner. Vi har satset veldig lokalt de siste to årene og ønsker nå å bli enda mer synlig og da synes vi Sarpsborg 08 er den rette plassen for det.

God vekst de siste årene

Verdi Media Norge er et mediebyrå og totalleverandør av digitale markedsføringstjenester som holder til på Borgenhaugen. I dag er de 16 ansatte i tillegg til en lærling.

- Vi dekker alt i forhold til digitale tjenesider, det være seg hjemmesider, logoer, sosiale medier og synlighet på Google. Vi har også fått inn en nyansatt på foto og video, så det blir spennende. De siste årene har vi hatt en fin og naturlig vekst, også gjennom henvendelser inn til oss som er ekstra stas. Helt enkelt har det vært gøy reise vi håper å utvikle videre, avslutter Skjelin.

Annonse fra Eliteserien: