Viken Fylkeskommune månedens partner i desember

Gjennom programmet "Læreplassjegerne" har Katrine Gustavsen og Magne Hagen fått flere lærlinger ut i jobb blant Sarpsborg 08s samarbeidspartnere.

Annonse:

– Vi trenger 500 til 600 nye læreplasser hvert år, så det er veldig kjekt at fotballklubben gir oss en arena for å synliggjøre arbeidet vårt. Det var overraskende å bli valgt til månedens partner for desember, og selvsagt veldig gledelig, sier læreplassjeger i Viken Fylkeskommune Magne Hagen.

En god samarbeidspartner

Sarpsborg 08s markedssjef Thomas Andersen skryter av jobben Viken Fylkeskommune gjør:

– Viken har utmerket seg, de har i løpet av kort tid vist seg å være en god samarbeidspartner og de tilfører oss og nettverket vårt noe vi ikke har fra før. Derfor falt valget på dem som månedens partner for desember 2021. I fortsettelsen håper vi at enda flere av våre samarbeidspartnere tar inn enda flere lærlinger, sier Andersen.

– Det er jo hyggelig at nettverksbyggingen virker, og at samarbeidsavtalen med klubben fungerer etter hensikten. Avtalen har kun vart i seks måneder, så dette lover bra for fremtiden, smiler Magne Hagen.

Sarpsborg 08 Awards - en suksess i nettverket

Viken Fylkeskommune ble den siste månedlige vinneren av Sarpsborg 08-Awards i 2021-sesongen.

- Å ha en utmerkelse som månedens partner gående gjennom sesongen har vært meget positivt. Det er en pris som har fått en høy status i løpet av kort tid, og det er en veldig fin måte å vise frem partnere som legger ned en ekstra innsats i nettverket og for klubben, sier markedssjefen.

På Kick-offet 25. mars blir det gjort stas på samtlige månedsvinnere fra 2021-sesongen, og i tillegg skal årets samarbeidspartner kåres. 

Hele listen over vinnere av månedens partnere i 2021:

 

poerjkp3woirj3proijg.jpg

 

Annonse fra Eliteserien: