Damelaget vinner og vinner

Camilla Bønøgård og damelaget bare vinner og vinner om dagen.

Søndag tok de sin tredje strake seier. Denne gang mot topplaget Stabæk II.

- De tre strake har virkelig bidratt til bedre selvtillit og god stemning i gruppa. Tar vi med oss dette inn i høstsesongen og utvikler det videre, tror jeg dette kan bli veldig bra, sier Camilla Bønøgård.

Mot Stabæk leverte jentene en litt svak førsteomgang, til tross for at de gikk i garderoben med en 1-0-ledelse etter et selvmål.

- Etter pause hever vi oss som lag og jobber bedre samla. Vi bommer på tre store sjanser alene med keeper i andre omgang hvor vi kunne punktert kampen, men vi jobber knallhardt gjennom hele kampen og har god kontroll defensivt, sier Bønøgård til sarpsborg08.no.

- Det var veldig deilig med en ny seier. Det er også morsomt at vi har tre leiesoldater og fire stykker som ikke er fast i førsteelleveren som starter i dag. De gjør en solid innsats alle sammen og bidrar godt i det kollektive.

Damelaget har nå ni av ni poeng de siste tre kampene. Det er fem poeng opp til Raufoss, som er best av lagene som kan rykke opp.

- Vi har vist nå at vi kan "hamle" opp med de fleste i divisjonen, så jeg håper vi samler energi nå i ferien og er klar for en god høstsesongen. Det er ikke mange poeng opp, så fortsetter vi å ta trepoengere, er ingenting umulig, sier hun.

Annonse fra Eliteserien: