2 x 3-1 i nasjonal serie

Både gutte- og juniorlaget imponerte i helgen.

Annonse:

Juniorgutta tok fredag i mot Bodø/Glimt til kamp i den nasjonale serien på Stadion. Gultrøyene fra nord lå før oppgjøret på 3. plass.

- Vi starter kampen dårlig. Bodø/Glimt tar ledelsen på en sjanse litt ut av ingenting, men styrer spillet den første halvtimen. Vi jobber oss sakte, men sikkert inn og snur kampbildet. Vi er best midtre periode, mens de igjen presser siste delen, sier Anders Fredriksen.

Jevnt kampbilde til tross. Det var Sarpsborg 08 som viste seg mest effektive.

- De har sine sjanser på tampen, men det har også vi. Totalt sett var det en jevn kamp, men jeg føler også det er fortjent at vi vinner 3-1. Glimt er et veldig bra lag og en god motstander å møte på det nivået, mener juniortreneren.

Johan Olstad, Anwar Elyounoussi og Jesper Remmem scoret målene for sarpingene

Guttelaget solide bakover

Lørdag var det G16-laget som skulle i aksjon. Også de mot et godt formlag - Sandefjord. Blåhvalene kom til Sarp med tre strake seirer.

- Jeg synes vi styrer det meste og er relativt gode. Vi slipper som vanlig til lite bakover, men etter 2-0 slipper vi oss litt ned og de reduserer. Det blir det litt pes når vi naturlig faller dypere i banne, men vi stiller om og vinner til slutt fortjent 3-1, sier hovedtrener Dan-Atle Grønn.

Pedro Mandriz, Sander Urbach og Hassan Jahic scoret målene for Sarpsborg 08.

Annonse fra Eliteserien: