Agger-dobbel i sterk seier mot Godset

Mikkel Agger dunket inn to mål da Sarpsborg 08 slo Strømsgodset 3-2 i Drammen.

- Det var helt fantastisk. Jeg har jobbet veldig for dette. Det var enormt forløsende, sier Agger om de to scoringene.

Kampen i Drammen skulle raskt vise seg å bli underholdende. To velspillende lag ga de rundt 200-300 frammøtte god valuta allerede fra start.

Gode Godset-kontringer

Og Sarpsborg 08 - de startet friskt. Etter to minutter var Ole Jørgen Halvorsen enormt nære å sende sarpingene i ledelsen, men avslutningen fra tre meter snek seg utenfor lengste stolpe.

I en god sarpeperiode, var det likevel Godset som skulle ta ledelsen. Etter en flott kontring, satte Tokmac Nguen kula i nettet for drammenserne.

Saken fortsetter etter videointervjuene:

Sarpsborg svarte dog raskt. Mikkel Agger, som har vært frisk og svært nære i hele vinter, fikk endelig nettsus da han fra 18 meter avsluttet flott i korthjørnet til 1-1.

- Det var bare å smelle til. De rygget og rygget. Det betyr utrolig mye å få disse scoringene, sier angriperen.

Førsteomgangen var underholdende med sjanser begge veier. Prikken over i-en, sett med objektive øyne, var nok scoringen til Ulland Andersen. Kantspilleren dunket kula i lengste kryss fra distanse. En signaturscoring av Godset-profilen.

Lagene gikk til pause på stillingen 2-1 til Strømsgodset.

Flotte scoringer

Etter sidebytte gikk Sarpsborg 08 ut i hundre. 2-1 bli til 2-2 i det 48. minutt da Matti Lund Nielsen med et raskt frispark fant Agger i bakrom. Dansken var iskald alene med Heigre og dunket inn 2-2.

Saken fortsetter etter bildeserien:

- At vi kan ta forsvaret dems i ubalanse i blant er bare fint. Vi lykkes med presset vårt i blant. Her var det bare å tre Mikkel gjennom med frisparket, sier Matti Lund Nielsen.

Sarpsborg 08 var gode etter sidebytte og radet i perioden fram til 75 minutter opp den ene sjansen etter den andre. Agger, Schwartz og Heintz hadde sammen med Tveita alle gode muligheter.

Det var derfor ikke ufortjent da innbytter Rashad Muhammed ble tredd fri av Alexander Ruud Tveter. Alene med keeper scoret Rashad sikkert til en fortjent 3-2-seier.