Berntsen forlenger med Sarpsborg 08

Thomas Berntsen har skrevet under en kontrakt som gjør han til sportssjef ut 2022-sesongen.

Annonse:

- Jeg er veldig glad for å ha kommet til enighet med klubben. Fra jeg kom hit før 2013-sesongen har jeg blitt glad i Sarpsborg 08. Jeg synes vi er inne i spennende periode og gleder meg til fortsettelsen, sier Berntsen.

Ser 300 kamper i året

Strømmen-mannen har etter hvert gjort seg bemerket som en av landets aller fremste i sin rolle. Spesielt god har han vært på å hente spillere fra lavere divisjoner i Norge.

- Jeg ser nok rundt 300 kamper i året. Før vi signerte Sigurd Rosted, Jakob Glesnes, Kristoffer Zachariassen, Kristoffer Tokstad og Jonas Lindberg hadde vi sett de i aksjon opptil flere ganger, hevder han.

Stolt over langtidskontrakt

- Jeg får en langtidskontrakt med en av Norges beste klubber pr. tid. Det er jeg stolt av. Jeg har jobbet i klubben i 4,5 år - vi har hatt oppturer og nedturer, men vi har hele tiden jobbet godt sammen som et team. Sarpsborg 08 har friske framtidsvisjoner som er spennende å være en del av, utdyper sportssjefen.

Også fra Sarpsborg 08s side er det stor glede over å få med Berntsen videre.

- Samarbeidet mellom Bakke, Aune, Berntsen og alle andre i klubben har fungert veldig bra. Dette gir oss forutsigbarhet. Nå skal hver og enkelt av disse få lov til å være best på det de kan mest om. Vi tror på dette samarbeidet, sier Bjørge Øiestad fra styret.

Annonse fra Eliteserien: