- Dette er magi!

Geir Bakke forteller om elleville jubelscener i Bergen.

- Det er helt sinnssyk stemning i garderoben. Det er helt villt. Det er tett som hagl bak oss, men det å avslutte med en seier før ferien nå er utrolig godt. Dette er magi! sier en jublende glad Geir Bakke fra Bergen.

- Fantastisk!

- Dette var så utrolig nydelig. Det hadde vært veldig vondt å tape denne kampen. Slik det så ut etter hvert, ville man jo holde stand og ta ett poeng, men gutta er smartere på slutten enn vi var i flere perioder i resten av kampen på en del ting. Vi får de dødballene vi trenger og da setter vi vinneren. Fantastisk! sier Bakke.

Etter noen tøffe kamper rent resultatmessig der trepoengerne har uteblitt, fikk Sarpsborg 08 to "bonuspoeng" med overtidsscoringen på Brann stadion.

Vil opp i nivå etter ferien

- Vi har kanskje ikke fått så mye gratis til nå. Vi var ganske heldig i Skien, så er vi heldig som tar tre poeng og ikke ett i dag. Vi må likevel opp igjen nå etter ferien, mener hovedtreneren.

- Vi gjennomfører en grei bortekamp. Brann skaper ikke så fryktelig mye, men vi klarer ikke å være veldig gode i banespillet vi heller. Brann er tunge og det blir mye fysikk utpå banen. De er flinke til å stresse oss mot en side hele tiden og der blir vi litt til de får bruddet. Vi burde vendt oftere, sier Bakke.

Som naturligvis er strålende fornøyd med tre pinnær.

- Dette var så utrolig deilig før ferien. Gutta legger ned en vanvittig innsats, skryter han.

Annonse fra Eliteserien: