Følg S08 i sosiale medier

Ved å følge Sarpsborg 08 i de ulike sosiale mediene, lærer du klubben bedre å kjenne.

Annonse:

Og ikke minst spillerne selv. Enkelte dager tar a-lagsprofilene over styringen av Sarpsborg 08s Snapchat-konto. Du får "bli med" hjem og ser hvordan gutta har det utenom fotballen, i tillegg til i garderoben og på bussen når de først er samlet.

Scan coden og legg oss til på Snapchat. Legg eventuelt til sarp08ff.
Scan coden og legg oss til på Snapchat. Legg eventuelt til sarp08ff.

Det siste halvåret har klubben hatt stor vekst på Snapchat. Over 1.400 personer følger nå klubben tett der.

Men det er ikke bare a-laget du blir kjent med. Du får se hvordan det fungerer på Brakka og får også se hvordan dame-, gutt- og juniorlaget har det i garderoben. 

Følges av over 20.000

Sarpsborg 08 har blitt spesielt store på Facebook. Her følger over 20.000 sarpinger laget tett. De siste sakene, reaksjonene og Facebook Live-sendingene kommer her. 

Da Ole Jørgen Halvorsen ble S08-spiller, skjedde lanseringen på Facebook. Over 2.000 personer så dette LIVE, mens videoen i etterkant har hatt blitt sett totalt 13.000 ganger og passert godt og vel 76.000 øyne.

Ole Jørgen Halvorsen ble presentert som S08-spiller på Facebook Live.
Ole Jørgen Halvorsen ble presentert som S08-spiller på Facebook Live.

Takeover days på Instagram

Også Instagram er et populært medium. Mange har en Instagram-konto - og mange følger Sarpsborg 08. Ganske nøyaktig 3.655 personer. Her samles noen høydepunkter - som da gutta var på glattisen i Sparta Amfi.

Målet utover er her å la en spiller styre kontoen av og til, slik at dere som følger klubben tettest skal få muligheten til å bli enda bedre kjent med spillerne.

På kampdager får du også jubelbilder fra garderoben, du får lagoppstilling og mye mer i denne kanalen.

For deg som ønsker å holde deg oppdatert om siste nytt i klubben, anbefaler vi Twitter i tillegg til Facebook. De store nyhetene slippes først her i tillegg til på Facebook. Et populært medie for de som ønsker siste nytt. Allerede følger 4.260 personer oss her fra nord til sør.

Hver fredag sender vi også ut vårt nyhetsbrev til mer enn 4.000 følgere. Her får du flere av nyhetene samlet opp i et enkelt brev som er oversiktlig og greit å forholde seg til. Scroll deg ned til bunn av hjemmesiden og fyll inn e-postadressen. Resten ordner vi.

Skjermbilde 2017-01-14 kl. 10.19.53.png
Annonse fra Eliteserien: