Før Rubin: Ingen forstår Matti

Han får tyn for å snakke dårlig norsk og utydelig dansk. Likevel gleder Matti Lund Nielsen seg til en ny, tøff treningskamp mot Rubin Kazan.

- Jeg er enig. Jeg snakker bra norsk. Helt nydelig og trivelig. Dette handler om at dere ikke forstår min aksent, men vi kjenner hverandre på banen. Det er hva det handler om, sier midtbanespilleren.

Saken fortsetter etter videointervjuet:


Etter seirer mot Kalmar og Dynamo Kiev, er det duket for oppgjør mot Rubin Kazan torsdag ettermiddag. Matti Lund Nielsen er klar på at tøff matching er viktig i ukene inn mot seriestart.

Annonse:
Må være på tærne

- Det tvinger oss til å være på tærne hele tiden. Det er god trening. Nå skal vi holde oss i gang de neste par dager, så kan vi se tilbake på en god treningsleir deretter, sier han.

Uten å tenke nevneverdig på seriestarten 11. mars foreløpig.

- Det er stadig det fysiske som står i høysetet og det å få masse meter i beina. Vi må bruke energien på det, så får vi ta sesongstarten når den nærmer seg, sier han.

Slik starter Sarpsborg 08 mot Rubin Kazan:

Aslak Falch - Amin Askar, Joonas Tamm, Joackim Jørgensen, Nikola Tkalcic - Ole Jørgen Halvorsen, Usman Muhammed, Matti Lund Nielsen, Tobias Heintz - Mikkel Agger, Patrick Mortensen

Annonse fra Eliteserien: