Grei seier mot FFK

Sarpsborg 08 slo FFK 4-0 på Stadion.

Kampen ble utsatt i 15 minutter da FFK var forsinket etter en trafikkulykke på 109-veien.

Da oppgjøret omsider kom i gang, tok Sarpsborg 08 raskt styringen på banen.

Etter 13 minutter skulle en for dagen frisk Kristoffer Normann Hansen sette den første ballen bak Jenssen i FFK-buret. Kantspilleren plukket opp en svak pasning, satte fart og bredsidet trygt inn 1-0.

Kun et par minutter senere skulle de blåhvite doble ledelsen. Etter fine kombinasjoner utenfor 16-meteren var det til slutt Gaute Vetti som flott plasserte kula i hjørnet.

Førsteomgangen var i seg selv ganske jevnspilt, men det var Sarpsborg 08 som skapte de største mulighetene. Ismäel Coulibaly, Normann Hansen og Kachi hadde alle gode muligheter til å øke ledelsen, men lykkes ikke.

Artikkelen fortsetter etter bildeserien:

Andreomgangen startet i et bedagelig tempo der FFK var mer med enn før sidebytte. Det var likevel Sarpsborg 08 som skulle sette inn omgangens første scoring. Ronnie Schwartz avsluttet fra skrått hold etter et fint Rashad Muhammed-innlegg. Keeper ga retur - først på den var Ismäel Coulibaly satte ballen i åpen kasse.

3-0 ble til 4-0 ti minutter senere. En strøken pasning fra Vetti i bakrom ble godt forvaltet av Rashad Muhammed. Kantspilleren parkerte sin oppasser, rundet Jenssen og trillet kula i nettet.

Resten av oppgjøret ble preget av flere bytter og lite finspill.

En grei gjennomkjøring for Sarpsborg 08 som fortjent vant 4-0.

Treningskamp
Sarpsborg 08 - Fredrikstad 4-0 (2-0)
Sarpsborg stadion

1-0 (13. min.): Kristoffer Normann Hansen
2-0 (15. min.): Gaute Vetti (Ronnie Schwartz)
3-0 (60. min.): Ismäel Coulibaly (Schwartz)
4-0 (70. min.): Rashad Muhammed (Vetti)

Sarpsborg 08s lagoppstilling: Stefan Cupic - Nenass, Joackim Jørgensen (ut 46.), Orri Omarsson, Jon-Helge Tveita - Kachi (ut 46.), Gaute Vetti, Moussa Coulibaly (ut 61.), Kristoffer Normann Hansen (ut 61.) - Ismäel Coulibaly, Ronnie Schwartz (ut 61.)

Spilte også: Rashad Muhammed (inn 46.), Andreas Albech (inn 46.), Anwar Elyounoussi (inn 61.), Usman Mohammed (inn 61.), Johan Olstad (inn 61.)