Landslagskamp med suksess

Det var ikke bare på banen Norge imponerte. Sarpsborg 08 får skryt for godt arrangement. Som vanlige står de frivillige i sentrum.

Annonse:

- Først og selvfølgelig, gratulerer med cupfinale og takk for at dere skaper stolte fotballøyeblikk for Østfold-fotballen. Dere og lagets innsats er til stor inspirasjon, uansett fra hvilken posisjon og hvilket nivå vi legger vår fotballinnsats inn på. Vi gleder oss til ny cupfinale! heter det i en e-post sendt Sarpsborg 08 fra kretsleder Øyvind Strøm.

Som fortsetter hyllesten:

- Men nesten like viktig er det at du formidler en stor takk til hele organisasjonen din for innsatsen i forbindelse med landskampen. Uten å trekke fram enkeltpersoner, hvilket i seg selv er fristende, vil jeg berømme innstillingen til medarbeiderne dine, deres evne til bare å se muligheter og (nesten) ingen begrensninger/problemer. De besitter dessuten et strålende humør og en smittende arbeidsglede og hele atmosfæren når du kommer til Sarpsborg stadion er preget av trivsel, fellesskap, inkludering og glede. Dessuten er samtlige som en, så langt jeg kan bedømme, svært kompetente.

Styreleder i Sarpsborg 08, Cato Haug, setter selvsagt pris på tilbakemeldingen fra fotballkretsen.

- Det er tilbakemeldinger som dette som gjør oss litt ekstra kry. Men Øyvind har også rett. Vi har et fantastisk apparat av frivillige i og rundt klubben som tar utfordringer på strak arm. Uten frivilligheten dør Sarpsborg 08. At vi arrangerer en VM-kvalifiseringskamp på den måten er ganske imponerende, skryter han. 

Annonse fra Eliteserien: