Ny vår for Rashad: - Mentaliteten min er endret

Rashad Muhammed har hatt en lang vei inn på laget etter overgangen fra Florø.

Annonse:

- Det har vært tøft, men jeg har forsøkt å jobbe hardt for å bli klar når jeg skulle få sjansen min. Nå er jeg bare glad, sier den lynhurtige angriperen. 

Mot Strømsgodset fikk han omsider sjansen fra start etter å ha levert et friskt innhopp mot Molde kampen i forveien. Suksessen på banen har også gjort franskmannen lykkeligere utenfor det grønne kunstgresset.

- Det er veldig fint å bo i Sarpsborg. Supporterne her er veldig hyggelige. Jeg er glad jeg er her. Ambisjonen min nå er å spille mer utover i sesongen, jobbe hardt og jobbe for laget, sier Muhammed.

Saken fortsetter etter videoen:



Klar på hva det er som har gjort han bedre de siste par månedene.

- Den største forskjellen er at jeg nå forstår mer av mentaliteten i laget. Jeg har lært meg hva treneren ønsker at jeg legger ned for Sarpsborg. Jeg har blitt som en ny spiller og er veldig glad dette har blitt min nye måte å spille på. Vi må jobbe hardt hver dag og løpe mye for hvert poeng, sier han.

Mandag kveld kan det være Muhammed får sjansen igjen. Da er det Stabæk som venter på motsatt banehalvdel, en tradisjonelt vanskelig motstander for Sarpsborg 08.

- Vi må være seriøse, for det blir tøft. Det hadde vært gøy med en fjerde strake seier for spillere, klubb og fans, sier han.

Klar for Stabæk-kampen? Billetter kjøper du på Shell 7-Eleven eller via denne linken.

Annonse fra Eliteserien: