Rekruttsamba på Stadion

Sarpsborg 08s rekruttlag ga seg ikke før de hadde dunket inn åtte mål mot SFK i serieåpningen i 4. divisjon.

Sarpsborg 08 gikk ut i hundre mot gjengen fra Kurland og ledet 2-0 allerede før fem minutter var spilt.

1-0 var også en ørliten perle. Etter flotte kombinasjoner kom Kasander Getz seg fri innenfor 16-meteren. En sylfrekk vending og flott skudd senere, lå ballen der den koser seg som aller mest - oppe i vinkelen.

Straffescoring fra Schwartz

I påfølgende angrep doblet Sarpsborg 08 ledelsen. Der Ronnie Schwartz søndag brant straffespark mot Brann, gikk han på ny fram og forsøkte seg fra ellevemetersmerket etter at Rashad Muhammed hadde blitt felt. Dansken avsluttet mot samme hjørne som i går, med samme kraft, men nå innenfor stolpen.

SFK produserte også de et par fine muligheter før sidebytte, men omgangens høydepunkt var det Anwar Elyounoussi som sto for. Et lekkert veggspill med Kasander Getz endte i en utsøkt chip fra nevnte Elyounoussi alene med keeper til 3-0.

Leken Getz og Elyounoussi

Da Sarpsborg 08 rett etter pause la på til 4-0, var de samme guttene på ferde. Denne gang dro Getz seg flott inn, fra høyre og inn sentralt. Han hevet blikket, så Elyounoussi og tredde fri kantspilleren som sikkert scoret alene med keeper.

4-0 ble til 5-0 i det 65. minutt. Elyounoussi kjørte frekke overstegsfinter og slo så inn til Fredrik Bjørgulfsen. Alene med keeper var spissen sikker og trillet kula i hjørnet.

Sarpsborg 08 var ikke ferdig av den grunn. Unge Marius Aamodt Eriksen dro seg inn fra høyre og bredsidet kula vakkert i lengste kryss i det 72. minutt.

7-0 ble satt inn av Fredrik Bjørgulfsen da han dunket kula i åpent nett fra distanse.

Kort tid etterpå økte Sarpsborg 08 ledelsen ytterligere. Rakkestad-gutt Edvard Vestby chippet fint inn og fastsatte sluttresultatet til 8-0 alene med keeper.