Sarpesamba på Stadion

(Sarpsborg 08 - Ull/Kisa 7-1) Sarpsborg 08 gjorde som de ville mot Ull/Kisa på Stadion.

Annonse:
Hjemmelaget viste tidlig hvor kampen skulle ta vei. Sarpingene styrte spillet fra start til slutt og produserte tidlig store sjanser.

Etter to stolpetreff av henholdsvis Sundli og Abu, var det Anders Østli som i det 14. minutt sprakk nullen for vertenes del. Etter et fint innlegg av Tobias Heintz, stanget han vertene opp i 1-0.

Abu-scoring

1-0 skulle raskt bli til det dobbelte. Jonas Lindberg mottok ballen ute til venstre. I kjent stil avanserte svensken mot krittet før han hevet blikket. Foran målet kom prøvespiller Abu stormende. Nigerianeren var sikker alene med keeper og bredsidet enkelt inn 2-0.

Før de første 45 minuttene var ferdigspilt, rakk også en god Matti Lund Nielsen å legge på til 3-0. Dansken sto i returrommet etter en dødball og var iskald da han bredsiden ballen inn i korthjørnet.

Etter sidebytte og med et nærmest helt nytt lag på banen, fortsatte Sarpsborg 08 overkjørselen av Ull/Kisa.

Amani-dobbel

Allerede etter fem minutter, i det 50. minutt, var Amani Mbedule frampå og økte ledelsen etter et strålende Halvorsen-innlegg.

5-0 ble scoret syv minutter senere. Denne gang var det Patrick Mortensens tur. Dansken steg til vers og skallet inn sin første scoring for året. Innlegget kom fra høyreback Toivomäki.

Før kampen var over rakk Amani Mbedule og Jørgen Strand Larsen å sikre seg en scoring og en assist hver da de samspilte flott ved både 6-0 og 7-1-målet.

Sarpsborg 08 leverte en bunnsolid kamp og vant fullt fortjent.

Kampfakta:

Treningskamp
Sarpsborg 08 - Ull/Kisa 7-1 (3-0)
Sarpsborg stadion

Mål:
1-0 (14 min.) Anders Østli (Tobias Heintz)
2-0 (20 min.) Abu (Jonas Lindberg)
3-0 (40 min.) Matti Lund Nielsen (Kachi)
4-0 (50 min.) Amani Mbedule (Ole Jørgen Halvorsen)
5-0 (57 min.) Patrick Mortensen (Henri Toivomäki)
6-0 (70 min.) Mbedule (Jørgen Strand Larsen)
6-1 (72 min.) Ødemarksbakken
7-1 (77 min.) Strand Larsen (Mbedule)

Sarpsborg 08s lagoppstilling: Stefan Cupic - Andreas Albech, Anders Østli, Morten Sundli, Alexander Groven - Abu, Matti Lund Nielsen, Kristoffer Zachariassen, Tobias Heintz - Kachi, Jonas Lindberg

Spilte også: Henri Toivomäki, Sigurd Rosted, Kristinn Jonsson, Ole Jørgen Halvorsen, Amani Mbedule, Patrick Mortensen, Jørgen Strand Larsen, Anders Trondsen