Sarpsborg 08 lekte seg med FFK

Sarpsborg 08 var best i alt da de slo Fredrikstad 4-0 hjemme på Stadion i årets siste treningskamp.

Kampen mellom de to rivalene startet i et forrykende tempo - et forrykende Sarpsborg 08-tempo.

Sarpingene tok kontroll over begivenhetene fra første sekund. Før minuttet var passert, ble hjemmelaget tildelt en hjørnespark. Etter en Halvorsen-corner var Andreas Albech på rett plass til rett tid og sendte de blåhvite opp i 1-0 med en stuss.Stormløpet mot Jon Masalin i FFK-buret fortsatte.

Sarpsborg 08 radet opp flere gode sjanser, og ti minutter etter 1-0-scoringen doblet de blåhvite ledelsen. Lekre kombinasjoner sendte Halvorsen fri. Borgen-gutten volleyavsluttet inn 2-0 etter en flott crosser fra Anders Trondsen.

Ledelsen holdt seg til pause.

Etter sidebytte re-startet oppgjøret i et roligere tempo enn i første omgang.

Men etter kvarteret våknet sarpingene igjen. Tobias Heintz fikk ballen innenfor 16-meteren. Unggutten hamret kula i lengste fra skrått hold.

Kantspilleren, som i mangel av Patrick Mortensen, Jonas Lindberg, Amani Mbedule, Jørgen Strand Larsen og Kachi i kveld spilte spiss, viste seg fram fire minutter senere da han tredde fri makker Kristoffer Normann Hansen. På førsteberøringen curlet han kula vakkert i lengste kryss til 4-0. Vakkert!

Sarpsborg 08 var soleklart best i alt som skjedde og vant fullt fortjent 4-0. Seieren kunne fort vært mye større.