Sigurd Rosted solgt til KAA Gent

Sarpsborg 08s midtstopper Sigurd Rosted er klar for den belgiske toppklubben Gent.

Sarpsborg 08 har akseptert et bud på den 23 år gamle midtstopperen. Oslo-gutten har gjennomført den obligatoriske medisinske testen og skrevet under papirene som gjør han til Gent-spiller de kommende sesongene.

For godt til å si nei

- Vi ønsket i utgangspunktet ikke å selge ytterligere en spiller etter salget av Krépin Diatta. Nå ble det imidlertid vanskelig. Vi fikk et bud det var vanskelig å si nei til både for klubb og ikke minst av hensyn til Sigurd selv, sier sportssjef Thomas Berntsen.

Annonse:
Han vil ikke si noe om overgangssummen, men bekrefter at Rosted-salget føyer seg inn i rekken av økonomisk tunge salg de siste par årene.

- Sigurd har vært fantastisk for oss. Han fikk en fryktelig start etter overgangen fra Kjelsås i 2015, men har vokst med tiden og tilliten han har fått her. Vi kan ikke annet enn å ønske ham lykke til videre, sier Berntsen.

Jakter videre

Tidligere denne uken signerte Sarpsborg 08 danske Mikkel Agger. Nå starter jobben med å få inn ytterligere forsterkninger.

- Vi jobber på spreng med å styrke stallen. Ambisjonen er alltid å komme styrket ut av et overgangsvindu. Nå har vi mistet to veldig betydningsfulle spillere, men jeg er sikker på at vi skal få inn gode alternativer til dem, sier sportssjefen.

Annonse fra Eliteserien: