Skal lage sarpefest på Ullevaal

Sammen med Fossefallet har Sarpsborg 08 lagt en plan for å få best mulig stemning på cupfinalen 3. desember.

Annonse:

- Vi har hatt veldig gode samtaler med Fossefallet. De har hatt et sterkt ønske om å stå på det som heter felt 228 på Ullevaal. Ved å plassere den harde kjernen av supporterne våre der, er vi sikret kanonstemning. Det kommer til bli veldig, veldig bra, sier salgssjef for privatmarkedet, Alexander Klaussen.

Spår fantastisk ramme

Av erfaring fra 2015 og cupfinaler generelt, vet vi svært mange ender med å stå og se kampen, selvom de har et nummerert sete på nedre del.

FLOTT RAMME: I 2015 var også rammen rundt cupfinalen flott. I år håper man på enda mer trøkk. (Foto: Frank W. Githmark)
FLOTT RAMME: I 2015 var også rammen rundt cupfinalen flott. I år håper man på enda mer trøkk. (Foto: Frank W. Githmark)

- Vi har valgt å reservere øvre del av Bendit-tribunen til supportere som ser det helt nødvendig å sitte. De røde setene, i tillegg til setene vi har på langsiden, er forbeholdt de som enten har behov for eller et sterkt ønske om å sitte. På disse plassene må man det, mens det ellers er «temperaturen i kampen» som langt på vei avgjør hvordan tribunen blir seende ut - sittende eller stående, sier daglig leder Espen Engebretsen, som drømmer om elektrisk stemning.

- Det vil alltid være noen som ikke er helt hundre prosent fornøyd, men her har vi lyttet og snakket. Vi har gjort alt hva vi kan for å finne en ideell løsning. Det tror jeg vi langt på vei har nå. Det kommer til å bli en fantastisk ramme, sier Engebretsen.

Jeg er helt sikker på at det kommer til å bli en vanvittig stemning

— Fazli Maxharraj

Fossefallet-jubel

Fossefallets Fazli Maxharraj tror på langt bedre sarpestemning i 2017 enn hva tilfellet var i 2015.

- Vi er kjempefornøyd med å ha landet dette sammen med klubben. Jeg er helt sikker på at det kommer til å bli en vanvittig stemning. Cupfinale er cupfinale. Slike kamper lever sitt eget liv også på tribunen. Dette cupgullet skal vi ha, mener Maxharraj, som også er forsanger på cupfinalen.

- I 2015 endte til slutt alle opp med å stå på nedre delen av tribunen og jeg tipper det fort vil skje igjen. Vi skal gjøre alt hva vi kan for å lage en stemning som ikke har vært på en Sarpsborg 08-kamp før. Dette blir en kamp vi aldri skal glemme, hverken fra banen eller tribuneplass, slår han fast.

PS: Fossefallet jobber aktivt for å lage TIFO til cupfinalen. Støtt deres arbeid her!

Bendit
Slik ser Sarpsborg 08 og Fossefallet for seg fordelingen på cupfinalen. Øvre del er reservert sittende, mens nedre del blir forbehold øvrige supportere - alle plasser er nummererte.

Annonse fra Eliteserien: